RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Їх любить життя: які жіночі імена обіцяють довголіття своїм власницям

Імена впливають на життя людей: комусь дають щасливу долю, а комусь пророкують складний життєвий шлях. Астрологи визначили, що деякі жіночі імена обіцяють своїм власницям довголіття.

Про це вони розповіли "Апострофу".

Людмила

Людмили красиво старіють і довгу живуть, адже цей світ буквально не хоче їх відпускати. Людмил уберігають від всяких негараздів вищі сили. До того ж вони вміють відгородитися від негативного впливу токсичних людей, що намагаються позбавити їх життєвої енергії.

Надія

Надії обожнюють довгострокове планування, тому дивляться на своє життя на десятки років уперед, а доля йде їм назустрів, втілюючи їхні мрії у життя. Такі жінки живуть довго, адже ніколи не нарікають на свій шлях, лише дякають за можливість його проходити.

Анастасія

Насті не приймають проблеми близько до серця й не витрачають на них нерви. Живуть на втіху собі, радіють навіть дрібничкам та завжди допомагають іншим. Всесвіт поважає такий підхід до життя, тому дарує Анастасіям довголіття.

Ольга

Жінки з цим іменем мають грандіозні плани на життя, вони не відпочивають ні дня, досягаючи своїх цілей. Ольги не мають часу думати про старість чи тим паче про смерть, тому вона й не поспішає до них.

Валентина

Валентини можуть похизуватися відмінним здоров'ям і легкою вдачою, що стає причиною довголіття. Ці жінки завжди надають перевагу фізичній роботі на свіжому повітрі, здоровому харчуванні та намагаються уникати стресових ситуацій.

Раніше "Апостроф" повідомляв про п'ять жіночих імен, які можуть зруйнувати життя.