RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Проведуть старість у злиднях: 5 чоловічих імен, носії яких залишаться без копійки в кишені

Багато хто вважає, що ім'я впливає на долю людини - деякі приносять своїм володарам багатство, а інші, навпаки, програмують на бідність.

Про це повідомляє "Апостроф".

Адам

Через захопленість Адамів протилежною статтю, вони можуть залишитися зовсім без грошей. Багато йде на догляд за дівчатами, а надмірна сконцентрованість на прекрасній половині людства заважає побудові кар'єри.

Анатолій

Анатолії живуть на повну котушку, найчастіше зловживають алкоголем, потрапляють у небезпечні ситуації. По молодості носії цього імені женуться за враженнями, не планують майбутнє, а в літньому віці Анатолії залишаються без копійки в кишені.

Всеволод

Заручившись підтримкою близьких, від якої Всеволоди буквально залежать, вони можуть досягти кар'єрних висот. Однак, таке "опікунство" буде ефективним до певного часу - дорослішаючи, чоловік з цим ім'ям все менше думатиме про фінансову сторону питання і почне просто пливти за течією. До поважного віку Всеволод залишиться без роботи і без грошей.

Гліб

Гліби у молодості люблять погуляти і, відповідно, багато витрачають. Гліб не має планів ні на життя в цілому, ні на чорний день. Часто вони женуться за легкими грошима, зовсім не думаючи про те, на що житимуть на пенсії.

Роман

Романи непостійні, не люблять занурюватися у робочі справи, вирішувати проблеми та вибудовувати стосунки з людьми. З людьми, на яких не можна покластися мало хто захоче підтримувати довгострокові відносини. Поступово від Ром відвертаються друзі і на старість власники цього імені залишаються без заощаджень.

Раніше ми писали, які "чоловічі" імена приносять удачу своїм власникам з самих пелюшок.