RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Відрізняються твердолобістю та агресивністю: топ-3 імені для хлопчиків, носії яких виростають злими

Вважається, що характер багато в чому визначається іменем – у той час, як деякі хлопчики виростають справжніми занудами, інші можуть зрости злими та агресивними.

"Апостроф" розповідає, хлопчики з якими іменами відрізняються запальністю.

Станіслав

Хлопчики з цим ім'ям відрізняються емоційністю з дитинства і всі проблеми звикли вирішувати кулаками. У дитячому віці Станіслав часто потрапляє у погані компанії, де підхоплює погані звички. Найчастіше така поведінка пояснюється захисною реакцією та проблемами, з якими Станіславам важко впоратися самостійно. Грамотний дорослий може це скоригувати, інакше – хлопчик виросте запальним та різким.

Гнат

У дитинстві Гнати часто кидаються з крайнощів у крайність, влаштовують істерики і замикаються в собі через образи. Також вони виявляють своє прагнення бути лідером і домінувати. Дорослі Гнати мають проблеми з налагодженням контактів.

Петро

Петри не вміють йти на компроміси, вони не мають гнучкості. Маленькі Петі не визнають помилок і люблять сперечатися. У школі вони сперечаються з учителями і погано поводяться. У підлітковому віці Петри не люблять, коли у колективі їх відсувають від лідерських позицій. Можуть робити необдумані вчинки. Дорослі Петри часто грубі і прислухаються до думки близьких людей.

Раніше ми писали, як назвати хлопчика, народженого у вересні.