RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

Стрільці зустрінуть долю, а Діви досягнуть успіху у фінансах: гороскоп на 23 вересня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи озвучили прогноз для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 23 вересня – цього дня Діви досягнуть успіху у фінансах, а Стрільці зможуть зустріти свою долю.

Про це повідомляє slovofraza.com.

Овен

Ідеальний день для вирішення важливих питань, великих придбань, укладання шлюбів та угод. Вміння раціонально вирішувати проблеми, планувати свої справи та розподіляти сили допоможе уникнути неприємностей.

Телець

День підходить для спілкування зі співробітниками або начальством, звернення до державних установ чи громадських організацій. Тільці зможуть розраховувати на успіх у вирішенні своїх проблем або на просування службовими сходами.

Близнюки

У Близнюків можуть з'явитися серйозні проблеми, тому не рекомендується займатися побутовими проблемами або захоплюватися спиртними напоями.

Рак

Хороша новина чи вигідна пропозиція принесуть Ракам значний прибуток. Також зі зірки обіцяють несподівану удачу або дуже сприятливу ситуацію для вирішення любовних проблем.

Лев

Левам рекомендується уникати непотрібних витрат, не брати і не давати в борг. Успіх чекає на тих, хто займається творчістю.

Діва

День ідеально підходить для будь-яких починань. Сприятливо підписувати важливі документи, вирушати у поїздки.

Терези

Хороший день для спілкування, збору інформації, відряджень та торгівлі. І хоча день забере чимало енергії, все окупиться з лишком.

Скорпіон

Вдалий час для самореалізації та ділових знайомств. Цього дня можна використовувати свої зв'язки для отримання фінансової підтримки чи зміцнення службового стану.

Стрілець

День підходить для того, щоб виявити всі свої таланти, особливо творчі здібності. Варто сміливіше йти на контакт - можливо, саме сьогодні Стрільці зустрінуть свою долю.

Козеріг

Чудовий день для нових знайомств, зустрічей з друзями, презентацій. Можливі приємні несподіванки, сюрпризи та подарунки.

Водолій

Не можна упускати можливість продемонструвати оточуючим свої таланти та неповторний стиль. Вечір відмінно підходить для виходу у світ.

Риби

Потрібно завжди шукати можливість в центрі подій, проявляти ініціативу. Важливо бути чесними – як перед людьми, і перед собою.

Раніше астрологи назвали топ-3 найкращих водія за знаком Зодіаку.