RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Ніколи не відмовляться від чарки: чоловіки з якими іменами схильні до алкоголізму

У чоловіків із певним ім'ям є схильність до алкогольної залежності, яку їм складно подолати. Йдеться про такі чоловічі імена, як Денис, Анатолій, Сергій, Данило, Віктор та Вадим. Однак якщо взяти це під контроль, то алкоголізм можна вилікувати назавжди.

Про це повідомляє "Редпост".

Денис

Це ім'я пов'язане з грецьким богом Діонісом, що символізує виноробство та святковий спосіб життя. Чоловікам із цим ім'ям дуже подобаються галасливі гулянки з алкоголем. Не рідко виникає до цього залежність, вони можуть йти у довгі запої, з яких важко вибратися.

Анатолій

Алкоголізм у Анатоліїв розвивається з раннього віку. Вони стають запальними, часто нариваються і самі стають ініціаторами бійок під впливом алкоголю.

Читайте також: Виграють титул "Найгірший батько": чоловіки з якими іменами ніколи не будуть кращими татами

Сергій

Сергій шукає в алкоголі розслаблення та вважає дієвим способом заглушити емоції, бо за природою дуже чутливий. Таким людям не потрібна компанія для цього, від постійного пияцтва вони ще більше замикаються у собі та перестають спілкування з багатьма близькими людьми.

Данило (Даниїл)

Данило отримує від алкоголю можливість самовиражатися і ставати душею компанії. Алкогольні напої володарі цього імені можуть вживати від нудьги та у неконтрольованих кількостях.

Віктор

Віктор схильний до швидких перепадів настрою та частого самокопання. Від розчарування в собі чи в інших людях він може зірватися та розвинути цю згубну залежність.

Вадим

Вадим з дитинства стає буйним, якому треба кудись подіти свої емоції. Якщо направити їх у потрібне русло не виходить, він легко може піти в нескінченний запій. Також володарі цього імені схильні до залежностей від інших шкідливих та заборонених речовин.

Нагадаємо, астрологи назвали п'ять чоловічих імен, володарі яких перетворять життя жінки на пекло.