RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Виграють титул "Найгірший батько": чоловіки з якими іменами ніколи не будуть найкращими татками

Деякі чоловіки народжені бути ідеальними батьками - вони з півслова розуміють, що хоче їхнє маля і можуть втішити і розвеселити його за будь-яких умов. Інші ж не зацікавлені в батьківстві і не зможуть виконувати своїх зобов'язань навіть за великого бажання.

Які імена у найгірших батьків, повідомляє "Апостроф".

Читайте також: 5 чоловічих імен, власники яких перетворять життя жінки на пекло

Георгій

Чоловіки з цим ім'ям мають жорсткий характер і непохитну волю, при цьому вони рідко заводять сім'ю. Якщо ж Георгій одружується і в нього з'являється дитина, чадо виховується в строгих рамках без зайвих лагідних слів. Або ж носій цього імені взагалі не буде звертати на спадкоємців і сім'ю уваги і зосередиться на кар'єрі.

Микола

Миколи домагаються висот у кар'єрі і найчастіше харизматичні чоловіки, у яких багато шанувальниць. А ось сім'янини та батько він не дуже - проведення часу з малюками він вважає марною тратою часу і йому простіше відкупитися грошима, ніж грати з дітьми.

Родіон

Родіон може бути хорошим чоловіком, але догляд за дитиною він перекладатиме на плечі жінки. Чоловіки з цим ім'ям здебільшого надто безтурботні і не хочуть брати на себе таку велику відповідальність.

Віталій

Сором'язливий у дитинстві Віталій виросте не менш нерішучим дорослим. Носії цього чоловічого імені часто мають досить низьку самооцінку, яку прикривають небажанням у принципі будувати стосунки, щоби не розчаровуватися. Якщо Віталікові пощастить, він одружується, але з дітьми йому буде важко. М'який характер володаря цього імені швидко зробить з нього хлопчика для биття - діти постійно витимуть мотузки. А Віталій просто не зможе вплинути на цей процес, позбавляючись будь-якого авторитету в очах дітей.

Роман

Роман настільки любить свою дружину, що навіть може ревнувати дитину до матері. Обділені увагою спочатку після народження дитини він ставиться до спадкоємця як до загрози сімейному щастю. Рома взагалі часто виступає проти поповнення, вважаючи, що й двоє вже сім'я і жити можна чудово без маленької людини, яка часто плаче і кричить.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами виростають злими.