RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

"Код" долі: як дізнатися число та значення свого імені

У нумерології важливим елементом впливу на майбутнє є ім'я, число якого визначає емоції та вібрації, з якими людина проходить життя, поки носить певне ім'я. Також воно дає можливість зрозуміти про риси характеру та уроки, які потрібно пройти людині.

"Апостроф" розповідає, як розрахувати число свого імені та що воно означає.

Читайте також: Номер будинку може впливати на ваше життя: як розрахувати цифру і що вона означає

Нижче наведено таблицю, за якою присвоюється цифра кожній літері. Якщо їхня сума виходить двозначною, тоді ці дві цифри потрібно ще раз скласти між собою, щоб вийшло число до 9.

Наприклад, для імені Марина розрахунок буде таким: М = 5, А = 1, Р = 9, И = 1, Н = 6, А = 1. Далі потрібно скласти ці цифри між собою: 5+1+9+1+6+1=23. Потім ще складається сума між собою: 2 + 3 = 5. Виходить, що число імені Марина дорівнює 5.

Значення цифр

Число імені 1

Природжений лідер, дуже вперта, не боїться труднощів, цілеспрямована, впевнена в собі людина. Схильна до саморозвитку та самопізнання.

Число імені 2

Чуйна та легка на підйом, урівноважена і без паніки вирішує проблемні ситуації. Любить чіткий аналіз, дипломат, добре підлаштовується під ситуацію та легко працює у команді.

Число імені 3

Сама доброта, позитив та комунікабельність. Людина з таким числом приваблива зовні, намагається бути в центрі уваги. Любить працювати над удосконаленням себе з усіх боків і зазвичай досягає найвищого рівня в цьому.

Число імені 4

Вибуховий характер, непосидюча, емоційна, темпераментна і не сприймає жодної критики. Водночас цілеспрямована і потребує постійного підживлення своїх знань та навичок.

Число імені 5

Авантюрист, любить активний спосіб життя та почуття свободи, допитлива, безстрашна, а також легко вирішує складні ситуації та має прогресивне мислення.

Число імені 6

Відповідальна, дбайлива, справедлива, емоційно стійка і велелюбна. Борець за правду та права.

Число імені 7

Талановита багато в чому, це використовує собі на благо. Добре розвинена інтуїція, захоплюється духовними практиками.

Число імені 8

Амбіційна, смілива, цілеспрямована і робить все можливе, щоб жити в достатку. Тяжко контролювати зайву емоційність, але якщо чогось хоче – завжди цього сягає.

Число імені 9

Обдарований, життєрадісний, добрий та відданий романтик. Відповідальний лідер і трудоголік, легко піднімається кар'єрними сходами.

Раніше ми публікували список "магічних" дат із травня по грудень.