RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Настав час для серйозного вибору: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Наступний тиждень розпочнеться з молодика в Терезах, що ознаменує початок періоду, коли варто зробити складний вибір, взяти відповідальність за своє життя та подумати про майбутнє. Протягом тижня кожен знак Зодіаку відчує на собі вплив небесних світил.

Астрологиня Марина Складі склала гороскоп для всіх знаків Зодіаку з 26 вересня до 2 жовтня.

Овен

Овни протягом тижня матимуть чимало клопоту, але фінансова ситуація залишатиметься стабільною. На роботі можливе підвищення або більш вигідні умови праці. Головне зберігати оптимізм і віру у власні сили.

Читайте також: Зірки їм благоволять: ТОП-3 щасливчики жовтня

Телець

Тельці відчуватимуть себе вразливими та нікому не потрібними, через що, імовірно, виникнуть сварки з близькими людьми. Астрологи радять не впадати в депресивний настрій і не псувати його іншим.

Близнюки

Протягом тижня представники цього знаку можуть отримати чимало уваги від протилежної статі, познайомитися з цікавими людьми й завершити справи, які давно вже потребувати цього.

Рак

Для Раків цей тиждень стане надзвичайно важливим у плані майбутнього добробуту. Важливо бути наполегливими, але не нахабними, аби потрібні вам люди посприяли у вирішенні справ.

Лев

Чудовий період для вирішення незакінчених справ, розірвання токсичних стосунків і закриття всіх боргів. Незабаром у Левів почнеться новий етап життя, тому не варто в нього входити з тяготами минулого.

Діва

Не найкращий час для з'ясування стосунків ні вдома, ні на роботі. Не варто проявляти навіть пасивну агресію, адже це призведе до вкрай неприємних наслідків. Навчіться зберігати спокій і контролювати емоції.

Терези

Цей тиждень стане ідеальним часом для самоаналізу й справедливої оцінки своїх дій. Після цього Терезам вдасться ефективно організувати час й досягти успіху у справах на роботі чи навіть в особистому житті.

Скорпіон

Тиждень для прийняття важливих рішень. Також на Скорпіонів очікують серйозні зміни на любовному фронті. У жодному разі не слід діяти поспішно чи на емоціях.

Стрілець

Настав час адаптуватися під зовнішні умови, згадати про старих знайомих і говорити винятково правду. Хоч тиждень і стане доволі неоднорідним за подіями, але головне - це правильно розуміти наміри людей, які вас оточують, і не шукати в усьому підлість.

Козеріг

Сприятливий тиждень для роботи, вирішення матеріальних справ і закриття фінансових питань. Астрологи рекомендують бути уважними з документами, а якщо виникають сумніви, то не пошкодувати грошей на юристів.

Водолій

Астрологи попереджують Водоліїв, що їм варто утримуватися від спокус, аби не зіпсувати собі життя. Зараз представники цього знаку переживають справжню трансформацію, як і всередині, так і зовні. Рухайтеся у цьому напрямку й далі.

Риби

Риб, найімовірніше, протягом тижня не покидатиме почуття жалю через втрачені можливості. Але не варто сумувати занадто довго! Адже доля підготувала нові приємні сюрпризи для Риб, але щоб отримати їх треба докласти зусиль або навіть чимось пожертвувати.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, представниці яких найнеприступніші жінки.