RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Зі звуку перетворюються на оберіг: ці чоловічі імена дають максимальний захист

З давніх-давен люди переконані в тому, що ім'я може сильно впливати на людську долю і навіть визначати її. Деякі імена обіцяють своїм власникам потужну енергетику, а також – будут охороняти його все життя!

"Апостроф" розповідає, які імена можуть стати справжнім щитом для своїх власників.

Ім'я Леонід означає "подібний до лева". Це ім'я дарує сміливість, цих чоловіків неможливо чимось налякати чи змусити здатися. Часто підступні інтригани просто бояться зв'язуватися з ними – вистачає сили цього сильного імені.

Ім'я Дмитро прийшло до нас із грецької мови, це той, хто належить відомій богині родючості Деметрі. Ці чоловіки завжди мають чимало друзів, здатних підтримати в будь-якій життєвій ситуації. Дмитрієв поважають за твердість, а жінки від них просто божевілля .

Ім'я Сергій означає "ясний" і є потужним оберегом від пристріту та пасток. Носіїв цього красивого імені поважають за їхню справедливість і чесність.

Читайте також: Живуть по 100 років: чотири жіночі та чоловічі імені, які носять довгожителі

Християни завжди цінували ім'я, яке належить могутньому архангелу, – Михаїл. Власники цього імені відрізняються хоробрістю та безстрашністю, це ім'я є їх щитом від зла. Воно дарує легкий характер і заступництво вищих сил.

Раніше ми розповідали про 5 чоловічих імен, власники яких залишаться без копійки в кишені.