RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Топлять моральний біль у склянці: жіночі імена, володарки яких схильні до алкоголізму

До алкоголю можуть бути схильні не тільки чоловіки, але й жінки – деякі вважають, що любов до спиртних напоїв може залежати від імені.

Про це повідомляє "Апостроф".

Єлизавета

Жінки із цим ім'ям захоплюються алкоголем, вважаючи, що легко можуть впоратися із залежністю, проте часто така самовпевненість може призвести до точки неповернення. Ще одна причина, через яку Єлизавети можуть почати випивати – нерозділене кохання, саме цей фактор може завести їх на дно.

Читайте також: 5 чоловічих імен, власники яких перетворять життя жінки на пекло

Яна

Яна найчастіше любить випити без особливого приводу, виправдовуючись приємним смаком напоїв. Насправді причиною такого захоплення можуть стати проблеми з ментальним здоров'ям. Так, нерідко психіка власниць цього імені з дитинства слабка та нестійка. Якщо, будучи дорослими, вони зіткнуться із сильним потрясінням, депресією чи вигорянням, то, найімовірніше, почнуть багато пити.

Юліана

Дівчата з цим ім'ям можуть почати випивати через нудьгу. Власна нереалізованість або мрії про інше життя змушують Юліан частіше заглядати в склянку і шукати розваги у п'яному угарі. При цьому носії імені - великі трудоголіки та кар'єристки та невдачі в цій сфері також можуть призвести до надмірного вживання спиртних напоїв.

Лариса

Лариси ризикують стати алкоголічками через слабкості перед спокусами – часто не звертають увагу на власне здоров'я, тому можуть списати перші стадії алкоголізму на надмірну втому. Але якщо поряд з нею буде вірний і люблячий чоловік, катастрофи можна уникнути.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами будуть щасливі до старості.