RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Стрільців зірвуться плани, а Водоліїв засмокче домашня рутина: гороскоп на 27 вересня для всіх знаків Зодіаку

27 вересня допоможе розкрити внутрішній потенціал та спіймати щасливий момент. Головне – не втрачати й хвилини.

Про це повідомляє slovofraza.

Овен

Гарний час для духовного зростання, здобуття незалежності та пошуку себе. Астрологи радять цього дня відмовитися від алкоголю та їжі тваринного походження. Потрібно виявити великодушність, співчуття, щедрість. Імовірні грошові надходження, виграш чи подарунок від когось близького.

Телець

Сприятлива емоційна обстановка у колі рідних людей дозволить отримати стартовий майданчик для успішного ведення справ наступного тижня. Через безперервне коливання між бажаним і можливим можливе невелике перевищення витрат над доходами.

Близнюки

Вдалий час для відпочинку, пошуку нових джерел енергії, роздумів, аналізу минулого, медитацій. Сприятливий період для спільних заходів чи колективного відпочинку. Швидше за все, ви отримаєте несподівану звістку – приготуйтеся до серйозних проблем. Уникайте перевтоми, яка несприятливо позначиться на здоров'ї. Зірки рекомендують провести більше часу на свіжому повітрі. Дихайте свіжим повітрям і милуйтеся гарними краєвидами.

Читайте також: Настав час для серйозного вибору: гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку

Рак
Цього дня астрологи радять проявити активність та фантазію. Період дуже вдалий для наведення ладу в будинку, ремонту, благоустрою квартири. У відносинах з рідними та коханими людьми буде повна гармонія та довіра. Влаштуйте невелике сімейне свято, тому що приємні спогади про нього ще довго не покинуть вас.

Лев

Період сповнений нових зустрічей, цікавих знайомств, у зв'язку з чим астрологи попереджають про непередбачені витрати. Імовірні приємні звістки, які порадують, змінивши настрій чи самопочуття на краще.

Діва

Гарний час, який обіцяє підтримку вищих сил, колег, друзів, родичів. День підходить для подружніх стосунків, романтичних знайомств, цілительства. З'явиться можливість вияву здібностей, таланту, здійснення задуманого. Зверніть увагу на свої сни, тому що в цей час вони можуть бути пророчими. Вогонь, сірники – до клопоту чи нещастя.

Терези

Прекрасний час для активного відпочинку, прогулянок, спілкування з близькими людьми. Усі прояви почуттів гармонізовані. Не потрібно займатися фізичною роботою, справами, які вимагають від вас зосередження та ретельності у виконанні. А найприємніше проведення часу цього вівторка – у колі близьких, причому не обов'язково родичів. Друзі принесуть вам успіх.

Скорпіон

Час очищення та відмови від усього зайвого, настав час скинути баласт. Гарний настрій захопить вас повністю. Приділіть усю свою увагу близьким людям та дітям. Любов і повага оточуючих вас людей додадуть вам бадьорості та оптимізму.

Стрілець

Сприятливий у фізичному плані період. Особливо це стосується чоловіків. Варто виключити будь-яку агресивність та наполегливість. Нічого не плануйте, оскільки плани можуть здійснитися. Намагайтеся задовольнятися тим, що буде підносити життя, не вимагаючи нічого більшого. У жінок може з'явитися почуття бадьорості та радості. Однак ймовірна недовірливість. Тому постарайтеся негаразд болісно реагувати на зауваження близьких. Проявіть максимум уваги та любові до своїх близьких.

Козеріг

У цей час зірки попереджають жінок про можливе швидке закінчення романтичного захоплення. Чоловікам потрібно буде вибирати між приємним та необхідним. Правильно зроблений вибір принесе зміни, які збільшать шанси успіху. Приготуйтеся до незапланованої подорожі.

Водолій

У цей день весь домашній клопіт поглинуть вас з головою, побутові проблеми вийдуть на передній план. Потрібно прорахувати всі можливі витрати та реальні доходи, оскільки це допоможе ефективно виконати всі господарські плани. Досвід друзів та близьких надасть незамінну допомогу. День вдалий для придбань, і розпочатий раніше клопіт про купівлю нерухомості завершаться вдало. Близькі люди нададуть вам підтримку та допомогу, і ви ще раз переконаєтесь у їхній відданості.

Риби

Час набуття внутрішньої свободи, радості буття. Він буде дуже яскравим і незабутнім. Легкість, гумор та невимушеність у спілкуванні дозволять встановити обстановку довіри та повного порозуміння. Час сприятливий подорожей, поїздок та піших прогулянок.

Раніше "Апостроф" повідомляв про три знаки Зодіаку, представниці яких найнеприступніші жінки.