RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Не люблять ділитися і шукають способи заощадити: "жадібні" чоловічі імена

Щедрість - чудова риса характеру, якою наділені далеко не всі люди. Визначити скнару можна і за гороскопом, і за іменем.

Астрологи назвали "Апострофу" п'ять чоловічих імен, власники яких жадібні матеріалісти.

Андрій

Андрій дуже цінує свій час, тому не буде витрачати його на когось, хто, на його думку, не вартий цього. Водночас такі чоловіки не жадібні щодо матеріальних речей.

Читайте також: Проведуть старість у злиднях: 5 чоловічих імен, носії яких залишаться без копійки в кишені

Олексій

Олексій - це чоловік, для якого матеріальні цінності виходять на перший план. Він завжди намагається примножувати статки, а також не збирається витрачати зайві кошти на когось, окрім себе. Олексії не будуть пригощати ні друзів, ні жінок, навіть коли для цього буде привід.

Григорій

Григорії не люблять ділитися - завжди думають винятково про власну вигоду. Це стосується і грошей, і уваги друзів чи коханої жінки. Такий чоловік не буде балувати кохану приємними подарунками, але постійно вимагатиме від неї уваги, любові й беззаперечної відданості.

Ігор

Синонім до імені Ігор - це заощадливість. Власник такого імені днями може думати над тим, чи варто витрачати гроші на щось. Водночас коли справа стосується особистого комфорту Ігоря, то тоді ощадливість кудись зникає. Ігорів часто називають егоїстами, оскільки вони дбають винятково про себе, тоді як інші в них і взимку снігу не допросяться.

Павло

Павлу важливо мати високий статус у суспільстві й бути в центрі уваги. Він намагається виставити напоказ усе багатство, що має, але ним Павло ніколи не буде ділитися. Для себе такий чоловік готовий купувати дорогий одяг, елітні авто й розкішні аксесуари, а от навіть найближчим людям до його багатства - зась.

Раніше "Апостроф" повідомляв про трьох знаків Зодіаку, які не вміють поводитися з грошима й постійно влізають у борги.