RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Водоліям загрожує конфлікт, а Козерогам треба прикусити язика: гороскоп на 29 вересня для всіх знаків Зодіаку

Астрологи регулярно складають гороскопи для всіх знаків Зодіаку, зокрема, дають астропрогнози на жовтень чи розповідають те, кому скоро пощастить. Разом з цим вони роблять і щоденні гороскопи, аби людям було простіше планувати свій день.

Гороскоп на 29 вересня опублікували у виданні "СловаФрази".

Овен

У четвер може статися щось, що зіпсує плани. Для уникнення таких неприємних ситуацій варто контролювати емоції, не давати волю гніву.

Читайте також: Почнуть свою історію кохання: три знаки Зодіаку, яким незабаром пощастить в особистому житті

Телець

Цього дня краще не хитрувати й не обманювати, адже така поведінка може призвести до руйнування іміджу. Як кажуть, усяка таємниця стає надбанням громадськості дуже швидко.

Близнюки

29 вересня - чудовий день для виконання хатніх справ, наприклад, можна зробити прибирання, а також купити якісь нові гарні речі в оселю, щоб додати осінньої атмосфери й затишку.

Рак

У представників цього знаку активізується інтуїція, тому четвер стане успішним днем для торгівлі. Можна буде продати будь-що, головне привабливо це продемонструвати.

Лев

Для Левів може стартувати нова сторінка життя, яку варто почати з оновлення. Астрологи радять змінити стиль в одязі, а також за можливості вирушити в поїздку.

Діва

Дівам можна сміливо братися за нові справи, але перед цим варто продумати свої дії. У досягненні цілей допоможуть ваші друзі.

Терези

Четвер підходить для починань, інвестицій і нових проєктів. Імовірно, у цей день Терези створять фундамент для майбутнього успіху.

Скорпіон

Неймовірно успішний день для Скорпіонів! Представники цього знаку відчують покращення в особистому житті, на роботі й навіть у здоров'ї. Головне не відлякати фортуну негідними вчинками.

Стрілець

Стрільцям слід задуматися над діловими угодами, які в перспективі принесуть чималий дохід. Сьогодні можна ризикнути, якщо будете відчувати довіру до партнерів.

Козоріг

Для Козорогів з'явиться чудовий шанс додаткового заробітку, а також виникнуть умови для знайомства з впливовими людьми. Варто не прогаяти таку нагоду, але й тримати язик за зубами, аби не розповісти зайвого.

Водолій

Зірки віщують, що настрій Водолія буде не найкращим, можливо, навіть з нотками агресії й войовничості. У четвер бажано не говорити те, про що можна пошкодувати в майбутньому. Язик - ваш ворог.

Риби

День цілком придатний для нових знайомств і поновлення старих стосунків. Крім того, на роботі справи підуть угору, особливо у фінансовій сфері.

Раніше "Апостроф" повідомляв, кому із знаків Зодіаку пощастить у коханні наступного тижня.