RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Вдумливі та дуже проникливі: ТОП-4 імен по-справжньому розумних жінок

У сучасному суспільстві високо цінується розум людини: комусь життєву мудрість дарує Зодіакальне сузір'я, під яким вони народжені, а хтось користується впливом свого імені.

Астрологи розповіли "Апострофу" про чотири жіночі імені, власниці яких мають високий інтелект і розвинену інтуїцію.

Ганна

Це ім'я гарантує своїй власниці розвинені інтуїцію, уяву та високі інтелектуальні здібності. Жінка, яка буде розвивати природні задатки, обов'язково стане успішною у житті. Ганни можуть стати чудовими підприємицями, слідчими або викладачками.

Читайте також: Запрограмовані на успіх: імена жінок, володарки яких будуть щасливими до старості

Олена

В Олен справжній талант заробляти гроші своїми розумовими здібностями в будь-якій сфері: бізнес, політика, фінансові ринки. Вони володіють аналітичним складом розуму, тому легко вирішують складні питання й справи. Крім того, Олени схильні до вивчення іноземних мов.

Ольга

Ольги - вдумливі й проникливі жінки, покровительство над якими має наймудріший птах - сова. Власниці цього імені вміють аналізувати інших людей, розбиратися у хитросплетіннях долі, використовуючи це собі на користь. Разом з цим Ольги вміють вдало переконувати людей завдяки своїй авторитетності.

Євгенія

Євгенії ще з дитинства не за віком мудрі й розумні. Вони завжди знають, як дати собі раду, як правильно розставити пріорітети, як підпорядкувати собі інших людей. Жені легко опановують будь-яку справу, а в колективі намагаються бути лідерками.

Раніше "Апостроф" повідомляв про 5 жіночих імен, власниці яких справжні майстрині "підстави".