RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Ви потрапите до казки: 5 імен чоловіків, з якими жінка не знатиме горя

Астрологи, які раніше склали гороскоп на 1 жовтня, розповіли, чоловіки з якими іменами перетворять на казку життя своїх коханих.

"Апостроф" розповідає, володарі якихось чоловічих імен забезпечать другим половинкам ідеальні стосунки.

Савелій

Цим чоловікам подобається бачити захоплення на обличчі своїх жінок, і вони зроблять усе, щоб їх порадувати. Савелії насолоджуються, коли їх хвалять, називаючи їх найкращими хлопцями у світі.

Андрій

Чоловіки наповнюють життя своїх других половинок затишком, безпекою та неймовірною енергетикою. Жінки поряд з Андріями почуваються справжніми принцесами.

Матвій

Їх вважають серцеєдами, але вони ніколи не поєднують кілька романтичних стосунків одночасно. Матвії дивують своїх жінок сніданками в ліжко, несподіваними побаченнями та розкішними букетами, які вони дарують без приводу.

Іван

Івани поводяться зі своїми жінками як з богинями: вони завжди поруч у скрутний момент, готові підтримати та втішити. Крім цього, з цими чоловіками не нудьгуєш, адже вони завжди знаходять ідеї для різноманітного відпочинку.

Віктор

У відносинах чоловіки постійно прагнуть показувати жінці, як сильно її люблять. У пориві почуттів Віктори готові виконувати будь-які примхи обраниці, обдаровувати подарунками.

Раніше ми розповідали, жінки з якими іменами домагаються поставлених завдань.