RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Левам корисно зайнятися шопінгом, а Терезам пошукати нову роботу: фінансовий гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку

Гроші відіграють важливу роль у житті кожної людини – деякі легко витрачають їх і живуть на повну котушку, інші ж звикли економити та накопичувати.

Як будуть справи з грошима у кожного із знаків Зодіаку в жовтні розповідає "Слово і Фраза".

Овен

Овнам слід бути обережними з обіцянками – якщо не виконувати сказане, є великий ризик не лише не примножити фінанси, а й значно зменшити їх. Планети будуть розташовані таким чином, що представникам знака Зодіаку наприкінці місяця захочеться витратити гроші даремно – до покупки варто підійти виважено. Вона принесе задоволення лише у випадку, якщо ви давно мріяли про речі.

Читайте також: Вічно влазять у борги: три знаки Зодіаку не вміють поводитися з грошима

Телець

Фінансове становище Тельцов у жовтні буде стабільним, але варто побоюватися енергетичних вампірів та токсичних людей загалом. У жовтні експерти радять цим людям частіше звертатися за допомогою до власного досвіду, а наприкінці місяця бути економнішими.

Близнюки

Представникам даного Повітряного Знаку бажано сконцентруватися на виконанні поточної роботи та намітити плани на найближче майбутнє. Місяць може бути багатим на події та досить грошовим, але робота та бізнес можуть призводити до появи стресу, безсоння та апатії. Також корисно буде загалом знаходити час для відпочинку.

Рак

Раків чекають успіхи у фінансових справах та роботі – їх винахідливість та тямущість допоможе їм отримати додаткові гроші. Загалом на людей цього Знака чекає відмінний час для виходу на максимум, ділової активності та заробітку. Можна не боятися пропонувати нові ідеї, проводити збори, планувати нові проекти та виявляти ініціативу. Єдине, що може завадити продуктивності невпевненість у собі та думки про минуле.

Лев

Леви не прийматимуть поспішних рішень, що допоможе їм дійти нових перемог на кар'єрному та фінансовому фронтах. Можна планувати ділові зустрічі та зміцнювати зв'язки. Також можна підробляти, але не можна порушувати даних обіцянок. Як відпочинок корисно займатиметься шопінгом.

Діва

Дівам для того, щоб залишитися на плаву у фінансовій сфері, або досягти успіху в ній, необхідно захистити себе від негативної енергії оточуючих. Самостійність для людей цього Знака буде найкращим способом набути успіху або зберегти його. Зірки і планети радять Дівам поміркувати також і про те, як перетворити своє хобі на джерело заробітку, особливо якщо останнім часом доводиться часто відмовляти у собі навіть у найнеобхідніших речах. Період, позначений сильним Меркурієм, дозволить просунутися вперед.

Терези

Представникам цього знаку Зодіаку рекомендується уникати надмірного навантаження, адже це може зашкодити фінансовій ситуації. Жовтень стане чудовим часом для пошуку нової роботи та нових можливостей для прибутку. Також важливо стежити за знаками Всесвіту, які попереджають про швидкий прибуток. Якщо все зробити правильно, гроші можуть практично відразу піти в кишеню цим креативним та розумним людям.

Скорпіон

У жовтні перед Скорпіонами відкриються нові можливості, завдяки яким вдасться підкорити нові вершини і надовго позбутися проблем із грошима. Проблемою може стати невпевненість у власних силах, це завадить фінансовому зростанню.

Стрілець

Стрільцям важливо зосередитися не на тому, як заробити більше грошей, а як ефективно виконати поставлені завдання. Святковий настрій може перешкодити виконанню зобов'язань. Саме тому варто зібратися з думками та почати боротися з прокрастинацією.

Козеріг

Козероги зможуть реалізувати свої плани, зробити великі покупки або змінити роботу. Перш ніж вибрати найбільш вдалий день для змін, слід зважити всі ризики та врахувати поради близьких.

Водолій

Перш ніж приймати серйозні рішення щодо ділової та фінансової сфери, спочатку Водоліям рекомендується звернутися за допомогою до шостого почуття. Якщо не прислухатися до внутрішнього голосу зовсім, то це може похитнути стабільність у фінансовій сфері.

Риби

У жовтні Рибам може зненацька пощастити і висока можливість розбагатіти. Можливо, Рибам захочеться одразу ж переробити всі робочі справи, намітити нові й почати одразу їх втілювати. Однак, поспішати не варто, краще прислухатися до поради близьких та свого внутрішнього голосу.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найжадібніші.