RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

То крики та скандали: жіночі імена, володарки яких мають непередбачуваний характер

Кожна людина має свій унікальний характер: у когось переважають позитивні риси, а хтось може справляти враження справжнього "диявола" у людському тілі. Водночас є люди, у яких гармонійно поєднується добро і зло.

Астрологи назвали "Апострофу" чотири жіночих імені, власниці яких непередбачувані й мінливі.

Таїсія

Артистична, творча Таїсія має непербачуваний характер і постійні зміни настрою. Вона навіть сама не знає, чого саме хоче в цьому житті. Хоч Таїсія й намагається стримувати свій темперамент при знайомстві з новими людьми, але з часом людям стає зрозуміло: від неї можна очікувати все.

Читайте також: Майстрині "підстави": ТОП-5 найпідступніших жіночих імен

Аліна

Аліна проводить життя у боротьбі з собою, адже намагається тримати бурхливі емоції під контролем. Вона може божеволіти, наприклад, від кохання до людини в одну мить, а в іншу - кричати про ненависть до неї.

Мар'яна

Жінок з таким іменем постійно переповнюють суперечливі емоції, унаслідок чого їхні дії зовсім непердбачувані й непослідовні. Одного дня вони справжні янголи, але наступного перетворюються на такий собі комочок агресії й люті.

Олена

Головна проблема Олени це те, що реальне життя часто не співпадає з тією казкою, про яку вона мріяла ще з дитинства. В Олени чудовий настрій буває тоді, коли все йде за планом, але якщо мрія почне руйнуватися - варто остерігатися її у гніві.

Раніше "Апостроф" писав про жіночі імена, які приносять удачу їхнім власницям.