RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Рідня – понад усе: топ-3 найсімейніших знаки Зодіаку

Астрологи назвали трійку знаків Зодіаку, які вважаються найбільш сімейними. Можна сміливо назвати вродженими батьками, які чудово почуваються у сімейному колі: Раків, Овнів та Риб.

Про це повідомляє 24tv.ua.

Овен

Народжені під знаком Овна чоловіки та жінки змалку налаштовані на влаштування ідеального сімейного кола. Ще з дитинства у них теплі стосунки з батьками, які допомагають у всьому. У подружжі вони віддані і дуже люблять дітей. Овни вважаються комфортними, щоб заводити з ними сім'ю. Приклад батьків допомагає представникам цього знаку створювати свої бездоганні родини.

Рак

Раки обожнюють проводити час вдома. Особливо цінують якісно проведений час із родиною. Вони від природи сентиментальні та турботливі, тому легко можуть організовувати чудові сімейні посиденьки та ігри з дітьми. Вони люблять комфорт та відкритість. Сварок з їхньої ініціативи практично не буває. Вони гарно виховані, тому здатні стати чудовими батьками.

Читайте також: Їм пощастить цього місяця: названо головних щасливчиків серед знаків Зодіаку

Риби

Представники знаку Риб дуже цінують родинне тепло у своїй оселі. Вони відрізняються неабиякими теплими почуттями, повагою та любов'ю до батьків та рідних. Риби ніколи не будуть сперечатися через дрібниці. Вони потурбуються про те, щоб усім членам родини було комфортно. Люблять допомагати та підтримувати, на них можна покластися. Риби ніколи не кинуть у біді, а будуть разом вирішувати проблеми з усією сім'єю.

Раніше ми писали про те, що було названо імена найпостійніших чоловіків, які не поспішають вести кохану під вінець.