RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.15
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

13 травня

Всі новини

Жінки з цими іменами стають найжахливішими тещами

Ім'я відбивається на долі та характері людини, так, деякі притягують біди і невдачу в життя своєї власниці, а інші роблять її нестерпною тещею.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами можуть перетворити життя зятя на пекло.

Лариса

Ці жінки - владні егоїстки, впевнені, що всі повинні виконувати їхню волю. У молодості Лариса командує чоловіком, а у похилому віці переносить ту ж модель відносин на зятя. Разом з тим, практичність цієї жінки переходить у жадібність і вона нав'язує сім'ї доньки свої уявлення про економію.

Каріна

У старості всі негативні якості Карини лише посилюються - вона безперервно бурчить, висловлює невдоволення і вчить оточуючих жити. Вона дістає близьких повчальними історіями зі свого життя, ставлячи себе у приклад. Власниці імені викликають у зятя одне бажання - триматися від них якнайдалі.

Читайте також: Проведуть старість в оточенні кішок: жіночі імена, володарки яких залишаться самотніми

Оксана

Носії імені в зрілі роки скочуються в невдоволення всіма і всім, тому стають вкрай неприємними бабусями. Оксани шантажують близьких постійними розмовами про свої хвороби та швидку смерть. На старості вони залишаються на самоті і розважаються тим, що влаштовують скандали в чергах.

Таїсія

Все життя ці жінки схильні до перепадів настрою і погано володіють собою. З віком ці якості лише прогресують – Таїсія перестає контролювати себе та виливає на близьких весь свій негатив. Вона любить покритикувати оточуючих і часто улюбленою мішенню стає чоловік дочки.

Раніше "Апостроф" розповідав, які імена носять головні руйнівниці шлюбів.