RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Їх переповнює "жовч": топ-5 імен, які носять заздрісні жінки

Ім'я накладає відбиток на характер і долю, так, деякі роблять своїх власниць майстерними брехухами, а інші змушують їх заздрити всім навколо.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найбільш заздрісні жінки.

5 місце – Валерія

Валерія схильна постійно порівнювати своє життя з іншими і їй весь час здається, що в них все краще. Вона не може спокійно дивитися на чужі здобутки та перемоги. При цьому Лєра постійно плачеться близьким, як обділила її доля.

4 місце – Ольга

Ця жінка енергійна та талановита, вона досягає успіху своєю працею, але радість їй отруює розуміння, що комусь усе просто "падає з неба". Вона вважає несправедливим, що їй доводиться всього добиватися самій, а комусь це просто падає під ноги.

3 місце – Лоліта

Носителька імені страждає від заздрощів до оточуючих, без кінця порівнюючи себе з іншими на їхню користь. Вона перебуває у полоні образи життя за її, як їй здається, несправедливий устрій. Це отруює Лоліті існування.

Читайте також: Справа не у віці: 6 якостей ідеальної жінки очима чоловіків

2 місце – Аврора

Власниці цього рідкісного імені наділені загостреним почуттям справедливості. Парадоксально, але саме це заважає їм жити. Вони відчувають несправедливість у тому, що комусь усе, а комусь – нічого.

1 місце – Рената

Рената наділена жіночністю та витонченістю, вона мила і приємна. Однак у душі в неї палає бажання помститися всім кривдникам (часто уявним) і отримати бажане чужими руками. Заздрість буквально отруює їй життя.

Раніше "Апостроф" розповідав, володарки яких імен можуть завоювати чоловіка одним поглядом.