RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Можуть бути вірними чоловіками, а можуть і альфонсами: які імена у найкрасивіших хлопців

Ім'я накладає відбиток на особистість людини, деякі роблять своїх власників женоненависниками, а інші перетворюють їх на неймовірних красенів.

"Апостроф" розповідає, які імена носять найкрасивіші чоловіки.

Макар

Макар не тільки має привабливу зовнішність, а й легку, веселу вдачу. Крім того, кохання, і все, що з ним пов'язане, є для цих чоловіків дуже важливим. Їхня обраниця буде щасливою.

Олександр

Олександра жінки завжди помічають у компанії - за красу та добре почуття гумору. Його вроджена чарівність та цілеспрямованість робить його вкрай привабливим для протилежної статі до глибокої старості.

Тимур

Тимур – красень і добре це усвідомлює. Тому він може дозволити собі вибирати з великої кількості жінок, а іноді й не вибирати, заводячи кілька паралельних стосунків. Ці чоловіки використовують свою привабливість у корисливих цілях.

Читайте також: У них проблеми з головою: чоловічі імена, власники яких принесуть вам одні проблеми

Михайло

Михайло - гарний і з хорошою фігурою, він вміє зацікавити жінку. Він легкий у спілкуванні і при цьому має ділову хватку - вміє знаходити найвигідніші пропозиції і в роботі, і в особистому житті.

Іван

Іван, крім краси, наділений скромністю, тому свою привабливість зазвичай усвідомлює вже з віком. Життя цих чоловіків йде добре у всіх сферах – його любить дружина, цінують друзі та поважає начальство.

Станіслав

Власники імені часто відрізняються нестандартною красою та незрозумілою привабливістю. Часто жінки навіть не можуть пояснити, що їх так приваблює в ньому. Сам Станіслав прагне завжди перемагати та бути у центрі уваги.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки з якими іменами здатні приємно здивувати жінку.