RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

14 травня

Всі новини

Біди перетворюються на справжній рок: жінки з цими іменами приречені бути невдахами

Безумовно, на життя людини більше впливає виховання, генетика, освіта і насамперед особистий вибір, але ім'я також накладає свій відбиток. Деякі, наприклад, роблять своїх власниць майстерними брехунками, а інші обіцяють їм масу бід.

"Апостроф" розповідає, жінки з якими іменами часто стають справжніми невдахами.

Аріна

Ця жінка має сильну енергетику, пробивний характер і здатна досягти бажаного. Однак її особисте життя складається невдало через патологічні ревнощі Аріни - вона займається лише тим, що вишукує коханок у свого обранця.

Валерія

Лєра росте слухняною дівчинкою, але з неї виходить безхарактерна жінка. Вона скромна, хазяйновита та ввічлива, але при цьому позбавлена внутрішнього стрижня. Валерія не вміє обстоювати свої межі.

Читайте також: Ніколи не проґавлять особистої вигоди: імена жінок, здатних бути багатими

Заріна

Власниця цього рідкісного імені і працелюбна і активна, але піднятися кар'єрними сходами до бажаних висот все одно не може. Вона завжди залишається на других ролях. Крім того, заважає їй квапливість та неуважність.

Уляна

Ці жінки всіма силами намагаються завжди перемагати і прагнуть багатства. Проте реальність часто виявляється протилежною. Через це володарка імені починає все частіше брехати і прикидатися перед оточуючими.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами можуть прожити довше за інших.