RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Справжні егоїсти: три знаки Зодіаку через кохання готові зруйнувати свої та чужі сім'ї

Деякі люди ні за що не зрадять свою другу половинку, іншим же - досить найменшого флірту в їхній бік, щоб замислитися над тим, щоб змінити партнера.

Які знаки Зодіаку найбільш схильні до зрад та можуть розлучити пару, розповідає "Апостроф".

Близнюки

Близнюки відрізняються вітряністю, мінливістю, часто міняють своє життя і плани і так само часто можуть змінювати партнерів. Крім того, представники цього знака Зодіаку легко закохуються, у довгострокових відносинах знаходять лише мінуси та постійно шукають щось краще. Чоловіки-Близнюки часто чіпляються до дружини та дітей, тим самим руйнуючи свою родину.

Читайте також: Заберуть із сім'ї будь-якого чоловіка - топ-3 головних розлучниці по гороскопу

Лев

Леви дуже цінують свободу, люблять насолоджуватися своїми емоціями та у постійному пошуку пригод. Навіть знайшовши собі партнерку, представники цього знака Зодіаку дивитимуться на всі боки в пошуках кращого варіанту, а зустрівши новий об'єкт симпатії зможе легко піти зі стосунків.

Козеріг

Козероги дуже цілеспрямовані і часто досягають своїх цілей у різних сферах. Любовна – не виняток. Якщо представнику цього знака Зодіаку сподобається людина, він домагатиметься його симпатії будь-якими способами і навіть наявність партнера його не зупинить.

Раніше ми писали, якими будуть на старості різні знаки Зодіаку.