RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вживайте заходів вже зараз: п'ять знаків Зодіаку, на які чекають злидні в старості

Деякі знаки Зодіаку звикли жити в молодості на повну котушку, проте це може зіграти з ними злий жарт у старості – вони можуть залишитися без гроша в кишені.

Про це розповіли астрологи видання People Act Magazine.

Однак, якщо вжити заходів уже зараз, такої долі можна уникнути.

Стрілець

Представники цього знаку Зодіаку талановиті, креативні та легкі на підйом. У них завжди є безліч ідей та варіантів їх реалізації. Проте, Стрільці найчастіше не вміють працювати в команді і нерідко кидають розпочате на півдорозі, хоча проекти мали успішні шанси на життя. Крім того, багато грошей Стрільці витрачають на мандрівки.

Читайте також: Вічно влазять у борги: три знаки Зодіаку не вміють поводитися з грошима

Рак

Раки не вміють заробляти гроші і правильно ними розпоряджатися, тому в старості вони можуть мати великі проблеми. Крім того, маючи розвинене почуття емпатії, часто представники знака більше піклуються про почуття інших і можуть віддати всі свої заощадження на благодійність.

Риби

Представники цього знака Зодіаку – генератори ідей, проте їхня неквапливість та невміння керувати емоціями може призвести до того, що конкуренти завжди будуть на крок попереду. Таким чином, на старості Риби матимуть проблеми з грошима.

Терези

Терезам важко виходити із зони комфорту, вони бояться ризикувати і роками працюють на одній і тій же роботі. Більше того, представники цього знаку Зодіаку можуть відмовитися від вигідної та цікавої пропозиції лише через те, що їм страшно пітиме на співбесіду. Крім того, вони легко витрачають гроші та не відкладають кошти на "чорний день", про що пошкодують у старості.

Близнюки

Представники цього знаку Зодіаку могли б досягти успіху в будь-якій із життєвих сфер, проте їхня вітряність і непостійність заважають їм це зробити. Близнюки швидко спалахують новою ідеєю і так само швидко байдужіють до неї, не доводячи розпочате до кінця. Таким чином вони перебиваються з одного заробітку на інший і швидко витрачають гроші.

Раніше ми писали, які знаки Зодіаку найуспішніші у фінансах.