RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Ідеальний день для втілення планів у життя: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 21 жовтня

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 21 жовтня.

Про це повідомляє Slovofraza.

Читайте також: Їм пощастить цього місяця: названі головні щасливчики серед знаків Зодіаку

Овен

Сьогодні представникам цього знаку дуже захочеться успіху та світського відпочинку. Можливо, на цій хвилі Вас занесе в театр, на концерт, у гості до друзів. В особистому житті можливий несподіваний поворот подій на вашу користь.

Телець

Спілкування з друзями та близькими дозволить невдовзі зміцнити фінансове становище. В особистому житті беріть ініціативу у свої руки – може статися те, про що могли тільки мріяти.

Близнюки

Сьогодні підвищиться життєвий потенціал, зростуть творчі здібності, інтуїція та сексуальність. Проте дехто може не так розцінити вашу м'якість і спробує перекласти на Ваші плечі якісь обов'язки.

Рак

Цього дня події викликатимуть напругу. Успіх гарантований, якщо зможете переконати оточення у власній точці зору. Не дійте з позиції сили. Будьте дипломатичні.

Лев

Відмовтеся від кардинальних рішень: усі різкі дії можуть обернутися проти Вас. Можливі труднощі в особистих справах: є ризик зіпсувати відносини через Вашу недовіру. Ще звикли втілювати в життя те, що тільки ви вважаєте правильним, а це може погіршити взаєморозуміння.

Діва

Сьогодні день буде доволі активний та творчий. Мине під знаком любові, прощення та молитов. Не ухвалюйте кардинальних рішень. Вдалий час для ділових зустрічей із керівництвом – Вам усміхнеться успіх.

Терези

Фінансові справи принесуть бажані результати. З'являться нові ідеї, які виведуть на додаткові джерела заробітку. Нагадають про себе колишні шанувальники. Одинокі Терези отримають романтичну зустріч.

Скорпіон

Будьте переконливими - це призведе до успіху у будь-якій справі. На досягнутих позиціях не претендуйте на більше, тому що Ваше прагнення панувати та самовпевненість - викличуть протест із боку рідних.

Стрілець

Успіхи у професії принесуть матеріальні плоди чи просунуть по службі. Покладайтеся на здоровий глузд чи інтуїцію. Не ведіться на власні емоції, адже це може спровокувати фінансові втрати.

Козеріг

Для утримання успіху потрібно визначити межі своїх досягнень і не відволікатися на дрібниці. Несподіваний екстравагантний вчинок допоможе досягнути честолюбних цілей. Будуть вдалими покупки.

Водолій

День підходить для духовних практик. Цілком ймовірно, що Ваше прагнення до матеріального благополуччя відштовхнуло знайомих. Знайдіть шлях для примирення - з ким ви перебуваєте в сварці - все може владнатися. Не будьте жадібними та егоїстичними.

Риби

Вдалий день для різних контактів, творчих зустрічей та втілення задуманого. Можливо, вдасться покращити фінансове становище чи досягти прогресу у справах. Виникнуть ускладнення через перевантаження роботою. Репутація може дещо похитнутись.

Раніше "Апостроф" публікував фінансовий гороскоп на жовтень для всіх знаків Зодіаку.