RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Завжди виглядають шикарно: п'ять знаків Зодіаку, які вміють красиво одягатися

Є люди, які можуть виглядати на мільйон у будь-якому вбранні - вечірній сукні за сотні доларів, або ж у спортивному костюмі та "дулькою" на голові. Професіонали модної індустрії називають таку "надздібність" вродженим почуттям стилю, а астрологи додадуть, що є зв'язок між цим талантів і датою народження.

"Апостроф" називає три знаки Зодіаку, представники яких кожен вихід у магазин перетворюють на модний показ.

Читайте також: Вони всі пропускають через себе: три знаки Зодіаку, які часто плачуть вечорами

ТЕРЕЗИ

Вони завжди неймовірно яскраві, красиві та модні. З дитинства підопічні цього знака демонструють ідеальне почуття стилю і буквально на інтуїтивному рівні знають, що їм підходить. Вони завжди елегантні та вишукані. Терези знають, як саме вони можуть підкреслити переваги і приховати недоліки фігури, тому ніколи не виглядатимуть безглуздо і комічно.

ТЕЛЕЦЬ

Це знак доброзичливих та гармонійних людей. У всіх відношеннях! Це люди-свято, які мають унікальний дар створювати затишок та комфорт усім навколишнім. Одягнені вони завжди дуже стильно та доречно. Вони дуже точно підбирають вбрання відповідно до настрою та місця.

ВОДОЛІЙ

Водолії - дуже креативні люди, яскраві, неординарні та неповторні. Іноді їх зовнішність може бути дуже екстравагантною, у кожного є своя особливість. Тому завжди вигідно виділяються на фоні загальної маси. Усі експерименти з гардеробом у Водоліїв надзвичайно вдалі.

БЛИЗНЮКИ

Близнюки – ті ще стиляги. Вони яскраві, повітряні та навіть епатажні. Вони завжди хочуть виглядати привабливо та сексуально, легко знаходять золоту середину, тому вульгарності у їхніх образах не буває. Вони люблять дивувати і вражають уяву оточуючих, оскільки вони можуть створювати просто карколомні образи. Іноді зовнішній вигляд Близнюків викликає неоднозначну реакцію в інших людей, але в тому, що ці красунчики наділені почуттям прекрасного точно ніхто не сумнівається.

ОВЕН

Вогняні та імпульсивні Овни не відразу мають досконале почуття стилю. Спочатку їм можливо непросто правильно підбирати речі, вони змітають все на магазинних полицях. З часом Овни знаходять свій власний стиль в одязі, із задоволенням допомагають вибирати вбрання своїм близьким, тому що у них справді чудовий смак.

"Апостроф" розповідав про п'ять знаків Зодіаку, яким у житті все дається з великими труднощами .