RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Вічно молоді: три імені жінок, які чудово виглядають у старості

Люди вже давно помітили, що власники однакових імен мають чимало схожого між собою: у когось є потужна внутрішня енергетика, а хтось навіть у старості виглядає зовсім молодими!

Астрологи назвали три жіночі імені, власниці яких завжди виглядають чудово.

Світлана

Позитивні Світлани наповнюють своє життя енергією й світлом, завдяки чому їхні очі завжди яскраво сяють. Саме їхній щирий і добрий характер стає запорукою приємної зовнішності, яка ніби взагалі не змінюється з роками навіть у старості. До того ж такі жінки вміють доглядати за собою: ходять до косметологів, займаються спортом, ведуть здоровий спосіб життя.

Читайте також: Вони мають всі шанси дожити до глибокої старості: п'ять імен, власники яких живуть довше за інших

Ірина

Ірини в будь-якому віці виглядають значно молодше своїх років. У юності їх це дратувало, але потім вони зрозуміли, наскільки їм пощастило. Ім'я Ірина наділяє свою власницю витонченістю, привабливістю й особливим шармом, який не зникає ні в зрілості, ні в старості. При цьому жінки з цим іменем завжди залишаються молодими в душі, що відображається на їхньому обличчі.

Олена

Олени мають вольовий, але при цьому легкий характер. Вони від природи вірять у себе, вірять у добро, справжнє кохання, справедливість, і ця віра настільки сильна, що допомагає долати будь-які труднощі життя. Олени завжди позитивно налаштовані, тому усмішка не сходить з їхнього обличчя. А як відомо, життєрадісність і енергійність навіть літніх людей змушує виглядати доволі молодо.

Раніше "Апостроф" повідомляв про три жіночі імені, власниці яких найчастіше стають вдовами.