RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Вони мають всі шанси дожити до глибокої старості: п'ять імен, власники яких живуть довше за інших

На життя людини впливають особисті якості та цінності, але ім'я теж накладає свій відбиток на характер, деякі "забезпечують" своїм носіям багатство, а інші - довге життя.

"Апостроф" розповідає, люди з якими іменами живуть найдовше.

Марія

Ці жінки навіть у складних обставинах зберігають спокій та незворушність. Їхня нервова система міцна і допомагає переносити життєві випробування. Часто Марії народжують багато дітей та доживають до глибокої старості.

Антон

Життя Антона тече рівно, цей чоловік точно знає, чого він хоче і планомірно досягає поставленої мети. Вибравши професію, носій імені віддається їй без залишку, крок за кроком піднімаючись усе вище.

Алла

Цим жінкам даровано міцне здоров'я, до того ж вони мають лідерські якості. Їм подобається отримувати захоплення оточуючих і бути у центрі уваги. Якщо Алла уважна до свого здоров'я, її шанси прожити дуже довге життя великі.

Читайте також: Розумом не відрізняються: три імені жінок, які часто роблять дурості

Костянтин

Ці хлопці тактовні та доброзичливі, вони тримаються подалі від інтриг та сварок, чим забезпечують стійкість своєї нервової системи. Навіть при тому, що Костянтин часто схильний до багатьох поганих звичок, у нього завидне здоров'я.

Світлана

У дитинстві ця дівчинка часто хворіє, але з віком її здоров'я стає міцним. Власниці імені здаються черствими, але вони просто не хочуть впускати у себе негатив. Завдяки цьому життя Світлани і простіше і довше.

Як повідомляв "Апостроф", раніше експерти назвали найщасливіші чоловічі та жіночі імена, які можна вважати справжніми талісманами своїх власників.