RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Не хочуть перетворюватися на домогосподарок: які мами за знаком Зодіаку не будуть весь час віддавати немовляті

Не кожна жінка, яка щойно народила, готова присвятити всю свою увагу дитині. Їхні пріорітети можуть змінитися, але вони намагатимуться залишатися собою, попри всі турботи про дитину.

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які після народження дітей не перетворяться на домогосподарок.

Козоріг

Представниці цього знаку Зодіаку звикли до активного соціального життя, роботи, постійного саморозвитку, тому вони навіть не уявляють, як це проводити більшість часу в чотирьох стінах наодинці з малюком. Козороги зроблять усе, аби гармонійно поєднувати материнство й звичне для себе життя.

Читайте також: Вражають дорослих своїми здібностями: під якими знаками Зодіаку народжуються діти-генії

Близнюки

Близнюки вміють отримувати задоволення від життя в буденних моментах: приємні прогулянки, успішно виконані справи, нові знайомства. Для них важливою складовою життя, як і для Козерогів, є соціалізація, і тому вони знаходитимуть час побути з друзями чи рідними без немовля. Водночас жінки, народжені під цим знаком Зодіаку, по-справжньому хороші мами, які виховають самостійну й комунікабельну дитину.

Діва

Діви відомі своїм перфекціонізмом і прагненням до ідеалу у всьому, але попри це вони в жодному разі не хочуть ставати домогосподарками, які віддають усю себе лише дитині й хатнім справам. Вони будуть прагнути залишатися собою, продовжувати своє звичне життя, але, звичайно, поєднувати його з відповідальним материнством.

Раніше "Апостроф" повідомляв, як назвати хлопчика чи дівчинку, аби в них була щаслива доля й багатство.