RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

За ними сховано страшну лінію долі: які імена приносять людям нещастя

Деякі імена стають для їх власників оберегами, тоді як інші прирікають їх носіїв на постійні труднощі і приносять нещастя.

Як краще не називати дитину розповідає "ВМ".

Імена Віра та Олександра закладають у дитині сильний і вольовий характер, тим самим притягуючи ситуації, в яких дівчаткам їх доведеться виявляти. Найчастіше дівчата з цими іменами виростають самодостатніми жінками, однак, щоб стати щасливими, їм доведеться пройти тернистий шлях.

Читайте також: Вічні невдахи: п'ять імен чоловіків, яким постійно не щастить

Непрості характери мають Інни та Ельвіри . Дівчата з цими іменами легкі на підйом і душа компанії, поки це не стосується довгострокових відносин – особистих чи ділових. Чим більше вони зближуються з людиною, тим яскравіше проявляється їхня конфліктна сутність.

Жінки з іменами Людмила та Надія все життя страждатимуть від власної доброти та емпатії. Вони неконфліктні, високо цінують дружбу та родинні стосунки. Часто цим користуються інші люди.

Хлопчики з іменами Вадим і Анатолій досить вперті і нерозсудливі і часто слідують своїм миттєвим бажанням. Часто вони поводяться досить агресивно і схильні до різних залежностей, що може закінчитися судимістю або ранньою смертю.

Такі рідкісні імена, як Адам і Юлій , також не можна назвати вдалими - вони притягують до своїх власників важкі життєві випробування і змушують боротися за своє місце під сонцем.

Нелегко доведеться і Романам – вони нестабільні у своїх рішеннях і все життя шукають щось краще, якої б сфери це не стосувалося.

Раніше ми писали, які імена носять жінки-спокусниці.