RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Вічні невдахи: п'ять імен чоловіків, яким постійно не щастить

Комусь імена гарантують щасливу й легку долю, а когось можуть зробити справжніми невдахами.

Про п'ять чоловічих імен, власники яких не досягають успіху в житті, розповіли астрологи.

Руслан

Руслан не вміє поводитися із грошима, унаслідок чого у його житті виникає чимало проблем. Він то вкладеться у фінансову піраміду, то довірить гроші сумнівній кредитній організації, тощо. Такі чоловіки мусять перестати довіряти всім навколо.

Читайте також: Постійно скаржаться на життя: чоловічі імена, які носять головні скиглики та нюні

Вадим

Вадимам найчастіше нещастить в особистому житті, оскільки вони на побаченнях нервують, роблять дурниці. А ще чоловіки з цим іменем зовсім не розуміються на людях, тому можуть обрати дівчину, яка розіб'є їхнє серце.

Ілля

Головна проблема Іллі - звичка робити поспішні висновки. Він вважає, що знає все краще за інших, але постійно помиляється. Ілля часто йде на невиправдані ризики й після цього зазнає ще більших невдач.

Кирило

Кирило ніяк не може вивчити просту істину: безкоштовний сир лише в мишоловці. Такий чоловік намагається знайти собі місце під сонцем будь-якими способами, але більшість із них ґрунтуються на махінаціях. Унаслідок цього Кирило не досягає бажаного, а лише втрачає те, що мав.

Олег

Амбітні Олеги завжди покладаються на удачу, якої у них зовсім немає. Вони вважають, що їхнього бажання достатньо для досягнення цілей, ігноруючи зовнішні обставини й інші фактори. Такий підхід до життя змушує Олегів щоразу "програвати" у битві за щасливе й успішне життя.

Раніше "Апостроф" повідомляв, які чоловіки можуть стати багатими після 40 років.