RU  UA  EN

Субота, 29 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 червня

28 червня

Всі новини

Кар'єрний зліт та додатковий заробіток: чотирьом знакам Зодіаку сильно пощастить у листопаді

Астрологи стверджують, що у листопаді цього року для чотирьох знаків Зодіаку почнеться "біла" смуга життя. Очікуються приємні несподіванки як в особистій, так і в професійній сфері у Овнів, Близнюків, Скорпіонів та Риб.

Про це повідомляє "Апостроф" із посиланням на фахівців.

Читайте також: Завжди тримаються осторонь: топ-5 найбоязкіших і сором'язливих знаків Зодіаку

Овен

Останній місяць осені подарує Овнам і відпочинок, і сімейне благополуччя. Душевно зможете відпочити, займаючись улюбленими справами, зустрічаючись із друзями та родичами. На роботі буде дуже вдалий період - плани будуть виконані і винагорода призначена більша, ніж могла б бути. Єдине - не можна піддаватися спокусам гордині - подякуйте долі допомогою іншим.

Близнюки

У листопаді почнеться стрімкий підйом кар'єрними сходинками. При цьому - може бути кардинальна зміна сфери діяльності чи підвищення на посаді. Нові знайомства принесуть користь і додаткові джерела заробітку. Саме гроші для Близнюків є основним мотивом рухатися в житті.

Скорпіон

Скорпіонам пощастить у всіх сферах. Зокрема, вони стануть власниками авто чи нерухомості. Листопад стане місяцем успішних експериментів. Вдалими будуть особисті та ділові знайомства. Головне - будьте активними і життєрадісними.

Риби

Риби побувають у тих місцях та побачать тих людей, яких дуже давно не бачили. Такі події залишать приємний відбиток у серці. Тому варто вирушати у поїздку до міста, де раніше жили, чи у якусь нову країну, де чекатимуть приємні ситуації. Самотнім Рибам вдасться зустріти справжнє кохання.

Раніше "Апостроф" розповідав, яким п'яти знакам Зодіаку в житті все дається із зусиллями.