RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

20 вересня

Всі новини

Не можуть терпіти: три жіночі імені, які не подобаються чоловікам

Ім'я має великий вплив на долю людини і може визначати, чи щаститиме нам у житті, чи доведеться виборювати свій успіх у сутичках із долею. Наприклад, деякі жіночі імена запрограмовані на те, що підсвідомо відштовхують чоловіків.

Про це "Апострофу" розповіли астрологи.

Тамара

Властолюбна Тамара полюбляє влаштувати скандали і сцени ревнощів навіть із друзями. Такі жінки не терплять жодних заперечень, не сприймають думки, які відрізняються від їхньої. До того ж Тамари навіть не намагаються приховувати негативні сторони характеру, показуючи їх у всій красі, через що в них не так і багато шанувальників і серед чоловіків, і серед жінок.

Читайте також: Особисте життя – не для них: названі імена жінок, які надають перевагу роботі

Анастасія

Ім'я Анастасія у багатьох людей асоціюється із ніжністю й добротою, і Насті можуть справити таке перше враження. Проте вже зовсім скоро з'ясовується, що це егоїстичні й примхливі жінки, які не звертають увагу на тих, хто навколо. Крім того, Анастасії обожнюють усе контролювати, а це часто дратує.

Оксана

Сильний характер, тверда воля, цілеспрямований рух уперед - це все про Оксан. Такі жінки мають чимало друзів і колег серед чоловіків, однак їм не вдається знайти коханого. Більшість людей бачить в Оксанах чудову подругу, надійну колегу чи просто цікаву співрозмовницю, але не жінку для стосунків. Причина цьому одна: Оксана сильна й цілісна особистість, якій просто не підходить "друга половинка".

Раніше "Апостроф" повідомляв, які жіночі імена заряджені на багатство.