RU  UA  EN

Субота, 21 вересня
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 45.60
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

21 вересня

20 вересня

Всі новини

Живуть під захистом небес: п'ять імен жінок, яких завжди супроводжує успіх

Жінок із деякими іменами постійно переслідують невдачі в той час, як інших, ніби за руку веде невидима сила, підказуючи шляхи вирішення тих чи інших завдань.

Жінкам із якими іменами щастить по життю, розповідає "Апостроф".

Олександра

Олександри мають сильний і витривалий характер, їх не можна налякати дрібними труднощами. Саме перепони, що зустрічаються на шляху носіїв цього імені, загартовують їх і допомагають боротися з невдачами.

Читайте також: Досягнуто всього бажаного в житті і будуть щасливі: три жіночі імені, які несуть успіх

Варвара

У жінок з цим ім'ям сильна енергетика, вони часто ризикують, але часто й виходять сухими з води. Варвари духовно розвинені, але завдяки своєму імені вони досягають успіху і їх у житті супроводжує успіх.

Вікторія

Вікторія буквально означає "перемога", тому успіх носійниці цього імені гарантовано у будь-якій із сфер. Вона вдало виходить заміж, досягає кар'єрних висот та її оточує безліч друзів.

Маргарита

Ця жінка прагне до лідерства і вміє досягати бажаного, але водночас вона дуже ніжна і жіночна. Успіх супроводжує її життям, дозволяючи цим життям просто насолоджуватися.

Вероніка

Вероніка мудра і талановита, вона має сильну інтуїцію, що дозволяє їй передбачати події наперед і приймати найвірніші рішення. Завдяки своєму імені ці жінки мають справжню мудрість і невидимий талісман всюди.

Раніше ми публікували жіночі імена, володарки яких не будуть щасливими.