RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

5 травня

Всі новини

Чотири знаки Зодіаку ризикують залишитися без грошей у листопаді: кому не пощастить

Для деяких знаків Зодіаку листопад стане щасливим місяцем, інших же протягом усього часу будуть переслідувати фінансові невдачі - ретельніше планувати витрати потрібно Терезам, Стрільцям, Левам і Водоліям.

Про це повідомляє "Апостроф".

Терези

Настрій представників цього знака Зодіаку залишатиме бажати кращого. Їм доведеться або брати гроші у борг, або навпаки віддавати. Терезам рекомендується переглянути своє ставлення до грошей, щоб у майбутньому уникнути подібних ситуацій.

Читайте також: Гороскоп на листопад 2022 року: прогноз для всіх знаків Зодіаку

Стрілець

Стрільці останнім часом почали робити імпульсивні покупки, що заважає їм жити за коштами і відкладати гроші на велику мрію. Цього місяця у представників цього знака Зодіаку не буде зайвих грошей і доведеться затягнути пояси навіть в елементарному.

Лев

Леви звикли жити на широку ногу і тепер, коли прибуток зменшився, їм складно почати економити, не кажучи про накопичення. Це призведе до того, що ближче до Нового року представники цього знаку Зодіаку можуть залишитися без фінансової подушки безпеки.

Водолій

Незважаючи на те, що, за словами астрологів, у Водоліїв у листопаді буде пристойний дохід, витрат буде не менше. Можуть виникнути проблеми, через які доведеться витрачати значну суму. Слід бути обережними у період з 11 по 16 листопада.

Раніше ми писали, що астрологи назвали трьох щасливчиків листопада.