RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Навколо них завжди водяться гроші: п'ять жіночих імен, які приваблюють багатство

Ім'я вносить свої корективи в життя людини, деякі роблять своїх власниць вкрай заздрісними, а інші притягують багатство.

Про це повідомив "Главред".

Тетяна

Тетяна все життя живе під грошовим дощем, причому вона всього досягає самостійно. Саме наполеглива праця робить власниць імені успішними, а за успіхом приходять і матеріальні блага.

Катерина

Ці жінки успішні, причому без особливих зусиль. Безбідне існування та кар'єрне зростання самі йдуть до рук Катерини. Гроші також приходять до них різними шляхами, володарки імені просто магніт для них.

Олена

А ось добробут Олени – плід їхніх зусиль. Вона економна, розумно ставиться до грошей та уникає фінансових авантюр. Крім того, володарка імені вміє заробляти. Олена талановита як бізнес-вумен і здатна керувати великою компанією.

Читайте також: Три жіночі імені, володарки яких ненавидять чоловіків

Оксана

Носії імені обдаровані математичним складом розуму, вони вміють аналізувати та планувати все, що пов'язано з фінансами. Завдяки цим якостям Оксана примножує свій капітал і уникає грошових втрат.

Ольга

До них гроші йдуть самі, різними шляхами, все своє життя Ольга не знає злиднів і тим паче бідності. Легкий характер допомагає володарці імені легко розлучатися з грошима, вона знає, що за втратою обов'язково піде прибуток.

Раніше "Апостроф" розповідав, жінки з якими іменами воліють роботу особистого життя.