RU  UA  EN

Понеділок, 24 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 червня

Всі новини

Вони притягують нещастя: чоловіки з іменами вразливі перед чорною магією

Деякі чоловічі імена роблять своїх носіїв справжніми невдахами, але буває і набагато гірше - частина імен схильна до негативного впливу чорної магії і їх господарі страждають від цього.

Ресурс meta.ua пише, які, власне, імена занесені до "чорного" списку.

Павло

Паша затятий курець і не цурається міцних напоїв. Він запальний і заважає жити іншим. Тому люди бажають помститися Павлові за допомогою чорної магії.

Читайте також: Від них допомоги не чекай: п'ять імен, які носять справжні ледарі

Дмитро

Діма змалку звик бути центром уваги. У дорослому віці він вдається до різних методів, щоб задовольнити своє его. І це небезпечно тим, що Дмитро не вміє вчасно зупинитись.

Артур

Артуру зовсім не щастить у коханні. Його колишні дівчата довго тримають у собі образу, і, буває, вирішують звернутися до магів, щоб помститися за душевний біль.

Валерій

Кар'єра, особисте життя, стосунки із друзями Валері даються дуже складно. Власники цього імені піддаються впливу чорної магії, тому не можуть досягти бажаного собі результату у різних сферах.

Ілля

Ілля має слабку нервову систему, тяжко переживає стресові ситуації та конфлікти. Проте власникам цього імені треба звернути увагу як на психологічне, а й у фізичне здоров'я.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав про те, чоловіки з якими іменами дратують протилежну стать.