RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Світяться від доброти: чотири імені, які носять життєрадісні люди

У людей з однаковими іменами багато спільного в характері й долі: хтось робить собі приголомшливу кар'єру, а дехто буквально випромінює добро.

Астрологи назвали "Апострофу" жіночі й чоловічі імена, власники яких надзвичайно добрі люди.

Анна

В Ані добрий і спокійний характер, а також чуйна душа. Такі жінки не залишать вас у біді - завжди прийдуть на допомогу. Крім того, Анни відрізняються стриманістю й вихованістю у спілкуванні з іншими.

Читайте також: Навколо них завжди водяться гроші: п'ять жіночих імен, які приваблюють багатство

Євген

Великодушні та благородні Євгени ще з дитинства проявляють себе з найкращих сторін. Чоловіки з цим іменем мають чіткі моральні переконання: для них робити добро й уникати зла - на першому місці.

Олена

Ім'я Олена перекладається як "світла", тому власниці цього імені дійсно ніби світяться зсередини. Провідні риси характеру Олен - доброта, чуйність, цілеспрямованість і розважливість.

Михайло

Михайло більше за все на світі цінує справедливість і доброту в людях, тому намагається теж слідувати таким переконанням. Власники такого імені не здатні на підступи чи негідні вчинки, натомість Михайли це саме ті люди, що завжди дають милостиню, врятують кішку з дерева й переведуть бабусю через дорогу.

Раніше "Апостроф" повідомляв про жіночі імена, власниці яких не користуються симпатією у чоловіків.