RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Вміють заробляти з нуля: імена жінок, які досягають висот у кар'єрі

Є три жіночі імені, власниці яких мають усі шанси зробити неймовірну кар'єру та стати мільйонерками. Серед представниць таких імен - переважно успішні бізнес-вумен, директорки великих підприємств.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: З ними у вас все буде добре: п'ять чоловічих імен, власники яких завжди при грошах

Злата

Дане ім'я говорить саме за себе. Його власниця - істинна коштовність. Вона безцінна на роботі, адже її старання не можуть бути непоміченими начальством. Навіть дівчатка з бідних сімей з таким іменем досягають висот у кар'єрі. Злати ще в юності знають, чого хочуть і починають прагнути цього. Вони завжди хочуть більше, ніж мають, і знають, як цього досягнути.

Регіна

Регіни теж здатні стрімко піднятися кар'єрними сходами без чиєїсь допомоги та підтримки. Однак дуже часто завдяки небувалій чарівності та магнетизму вони притягують впливових покровителів, які здатні дати підтримку. У таких випадках можуть стати мільйонерками у молодості. Регіни прагнуть оточувати себе найкращим, найдорожчим та найякіснішим.

Стефанія

Стефанія - кмітлива дівчинка ще змалку. Вона вміє вчитися та працьовита. Зі шкільних років знає, ким хоче стати у майбутньому і розвивається у цьому напрямку. Тоді, коли інфантильні однолітки просять грошей у батьків, Стефанія заробляє сама. Примітно, що такі дівчата - не кар'єристки, вони просто роблять те, що вміють найкраще, і отримують за це гідну винагороду.

Також ми писали, що є п'ять жіночих імен, яких приваблює багатство.