RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

На них надії немає: три знаки Зодіаку уникають вирішувати сімейні проблеми

Астрологи розповіли про три знаки Зодіаку, на яких краще не покладатися у вирішенні сімейних проблем. Звикли "самоусуватися" Овни, Близнюки та Діви.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: У старості стають тільки гіршими: три найнеприємніші знаки Зодіаку

Овен

Представники цього знаку Зодіаку зазвичай здатні багато зробити для своїх рідних, намагаючись віддати останнє. Однак, якщо не бачитимуть результатів у вигляді хорошого ставлення, то відстороняться. І більше нічого не говоритимуть дітям, не обговорюватимуть плани зі своєю другою половинкою. Овни надалі старанно робитимуть щось тільки для себе особисто.

Близнюки

Хоч Близнюки люблять та дорожать своїми близькими, однак у скрутних ситуаціях можуть легко самоусунутися. Цей знак не бажає займатися серйозними питаннями і напружуватися. Вони віддадуть перевагу веселому дозвіллю з рідними, застіллям та вечірка. Тоді як проблеми ігноруватимуть. Вирішення делегують іншим, а самі спокійно житимуть у своє задоволення.

Діва

Для представників цього зодіакального сузір'я немає у пріоритетах проблеми сім'ї. Вони більше вміють вирішувати ділові питання, пов'язані з професією. Тоді як домашні емоційні сцени їх можуть вибити з колії та роздратувати. Діви ладні на все, аби не брати участі в задушевних розмовах. Цей знак точно буде "зайнятий", коли комусь з рідних буде необхідна моральна підтримка.

Раніше ми розповідали, які знаки Зодіаку поспішно ухвалюють важливі рішення.