RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Коли чекати на перелом: астролог дав прогноз про війну

Українські військові зможуть взяти під свій контроль Мелітополь та Бердянськ Запорізької області у листопаді-грудні цього року. Принаймні, цьому сприятимуть астрологічні аспекти.

Такий прогноз щодо подальшого розвитку подій на фронті в інтерв'ю "Апострофу" дав астролог Влад Росс.

Читайте також: Чому РФ боїться статусу країни-терориста: експерт назвав причини

Так, наприкінці осені на початку зими очікується такий астрологічний аспект, який у різні роки для Росії нічого хорошого не віщував - квадрат між планетами Уран та Сатурн. Така планетарна конфігурація збережеться до кінця цього року, тому у Збройних сил України є всі шанси забрати стільки територій, на скільки вистачить сил і озброєння, яке поставляє Захід.

"Найголовніше для наших військ - це взяти Мелітополь. Бо як тільки українські війська візьмуть Мелітополь та Бердянськ – ми переможемо. Однозначно це відбуватиметься у листопаді-грудні місяці. У цей час у небі зберігається страшна квадратура між планетами Уран і Сатурн, коли РФ завжди програє всі війни. Наприклад, у травні-червні 1941 року Гітлер раптово перейшов у наступ на Радянський Союз. Потім Сталін вирішив піти на Харків у 1942 році, того літа теж був цей аспект, і його армія була повністю розгромлена", - зазначив фахівець.

Також він прокоментував та, що раніше в одному з інтерв'ю прогнозував завершення війни в Україні восени 2023 року. За його словами, йшлося про сприятливі аспекти, які передбачали якісь різкі зміни.

"Не зовсім. Я казав, що звільнення територій може статися у червні, коли Уран увійде до "будинку нерухомості" України, до четвертого будинку гороскопу. Уран – це визволення, різкі зміни, коли можуть втекти орки. І справді дуже хороший аспект березня у нашого Головнокомандувача ЗСУ Залужного, він почне інтенсивно вигравати війну. Юпітер - символ щастя, успіху та перемог - буде у поєднанні з його Марсом, планетою війни. Тому великий перелом може бути здійснений вже тоді, а в червні будуть усі шанси урочисто влаштувати парад у Києві з нагоди капітуляції російської армії", - наголосив Влад Росс.

Більше читайте у матеріалі "Апострофа": Капітуляція вже у червні, а Путін піде на дно - астролог Влад Росс