RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Жінки з цими іменами "приречені" бути королевами краси

Комусь ім'я прогнозує успіхи в кар'єрі, а когось зробить надзвичайно привабливою жінкою. Тут важливо зауважити, що краса йде зсередини, а не лише характеризується зовнішнім виглядом.

Про три жіночі імені, власниці яких вирізняються своєю красою, астрологи розповіли "Апострофу".

Оксана

Оксана - надзвичайна жінка, адже вона дивує своєю розкутістю й сміливостю, а також дзвінким сміхом. Оксани постійно в пошуках пригод, ніколи не сидять на місці й активно йдуть до своїх цілей. Звичайно, такі жінки в очах свого оточення неймовірно привабливі й навіть магнетичні.

Читайте також: Бачать людину наскрізь: у володарів чотирьох імен сильно розвинене шосте почуття

Олена

Чарівні Олени полюбляють витончені речі, розкішні прикраси й красиве життя. Щоб отримати бажане вони постійно працюють, досягаючи мети. Водночас Олени завжди знаходять час для догляду за собою, щоб мати неймовірний вигляд щодня. Впевнені й сильні жінки, такі як Олени, мають особливий шарм.

Олеся

Олеся - це та жінка, з якою ніколи не буде нудно, бо ж вона знає про все на світі. Її кругозір настільки широкий, що Олеся здатна підтримати будь-яку розмову, починаючи від зоології до розвитку демократії в країнах Океанії. Ба більше, розум у цих жінок поєднується з ефектною зовнішністю, яка виділяється на тлі інших.

Раніше "Апостроф" повідомляв про чотири жіночі імені, власницям яких треба бути обережними з алкоголем.