RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

Можуть занапастити життя: п'ять найнебезпечніших імен для хлопчиків

Деякі чоловічі імена максимально схильні до впливу чорної магії, тому їх власників можуть очікувати великі неприємності.

Експерти розповіли, як краще не називати хлопчиків, щоби дати їм щасливу долю.

Читайте також: Відрізняються тиранією та жорстокістю: топ – 5 негативних чоловічих імен

Павло

Дуже часто Павли дуже схильні до шкідливих звичок, зокрема – алкоголізму. На дні склянки вони намагаються знайти щастя, намагаючись утопити неспроможність, гнів та образу на весь світ. Темні сили у вигляді демона на плечі наче шепочуть про те, що тільки так вони можуть забутися та закритися від усіх проблем. На жаль, часто цей шлях до добра не доводить.

Артур

Це ім'я наділяє своїх власників цілеспрямованістю і жагою до життя, тільки їх успіх викликає величезну заздрість в інших людей. Вони часто звертаються до чорної магії, щоби зурочити Артурів. У результаті їх гаманці спустошуються і нових накопичень не додається. Це дуже гнітить власників цього імені, вони переконані, що гроші – це головне.

Дмитро

З самого дитинства Дмитро росте слабким хлопчиком і нечасто добивається якихось висот. Зустрічаючи жінку, ці чоловіки не здатні забезпечити їй гідний рівень життя, а через комплекси ще й почнуть пригнічувати її. Коли дівчатам це набридає вони йдуть і без помсти не обійдеться. Вони можуть звернутися за допомогою до чорних магів, щоб "насолити" своєму екс-коханому. На чоловіках це погано позначається, так как імунітету у Дмитра на такі вибрики немає.

Валерій

У житті Валерія чимало трагедій. З дитинства він буквально вибиває своє місце під сонцем. Цим чоловікам непросто дається все: кар'єру збудувати вони не можуть, в особистому житті також не все так гладко. Іноді здається, що це ім'я прокляте. Саме так і думають і самі Валерії, тому дуже часто вже до тридцяти років здаються.

Ілля

Слабке місце Іллі – це їхня слабка нервова система. Ці чоловіки часто схильні до стресів, тому вони вразливі перед чорною магією. Вони повинні зміцнити ментальне здоров'я, щоб не скотитись на дно. Також власникам цього імені обов'язково потрібно задуматися про фізичне здоров'я, оскільки багато недуг спричинені їх душевним станом.

Раніше "Апостроф" назвав сім найщасливіших імен для хлопчиків і дівчаток.