RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

З них йде чоловіча сила: п'ять головних невдах у ліжку за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли, які представники гороскопу закохуються тільки в багатих і назвали п'ять "чоловічих" знаків Зодіаку, у яких з роками можуть виникнути проблеми в інтимному житті.

Про це розповідає Mixnews.

Діва

Саме серед Дів найбільше холостяків та чоловіків із великими сексуальними труднощами. Причина в їх складному характері та психологічних проблемах, які виникають через нього. Ці чоловіки копирсаються в собі і критикують все навколо, з роками перетворюються на скривджених на весь світ зануд. До того ж у них розвивається страх із віком втратити чоловічу силу, через що вони починають часто змінювати партнерок, але ситуація лише загострюється.

Овен

Темпераментний і пристрасний у молодості Овен може втратити ці якості через шкідливі звички. Він впевнений у собі і розуміється на тілесних втіхах, проте представники знаку запальні і схильні до стресів, а "знімають" їх часто за допомогою алкоголю, що згубно впливає на інтимне життя. Овен дуже страждає з приводу своїх невдач у ліжку. Однак якщо йому вдається уникнути алкоголізму, його сексуальна сила зберігається до похилого віку.

Скорпіон

Скорпіон наділений потужною сексуальною енергією, проте деяких із них більше приваблює саморуйнування. Дівчата відчувають це на підсвідомому рівні, деяких із них приваблює депресивний Скорпіон, але з роками все стає дуже сумно. Крім того, представники знака нерідко страждають на захворювання серця, системи кровообігу та репродуктивну функцію через недоліковані інфекції, а часом і зловживають спиртним.

Водолій

Мало того, що Водолій відноситься до типу чоловіків з млявим темпераментом, він ще й схильний до самолюбування в ліжку. Чим старший представник знака стає, тим частіше він вважає за краще провести ніч не з жінкою, а з книгою. Найкраще якщо його дружина також буде не надто темпераментною, тому що в іншому Водолій гарний чоловік – вірний, дбайливий та надійний.

Читайте також: Завжди шукають нове: імена чоловіків, які можуть одружуватися не один раз

Рак

Ці чоловіки вимагають постійної уваги та численних підтверджень власної значущості. При найменшому душевному дискомфорті вони занепадають духом, починають випивати зайвого і багато курити. Це не додає здоров'я, що негативно відбивається на інтимному житті. Однак якщо парі вдасться побудувати теплі та довірчі стосунки, все це можна скоригувати.

Раніше "Апостроф" розповідав, із чоловіками з якими іменами дуже складно побудувати щасливе сімейне життя.