RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

З ними легше пережити блекаут: названі імена чоловіків

З деякими чоловіками неможливо жити під одним дахом, тоді як з іншими можна пройти через будь-які негеразди й навіть блекаут.

Астрологи назвали "Апострофу" чоловічі імена, власники яких мають сильну енергетику.

Владислав

Чоловіки з цим іменем зроблять усе, аби життя близьких людей і власне їхнє було комфортним, навіть коли відключають світло. Вони знайдуть альтернативні джерела електроенергії і забезпечать родину всім необхідним. Владислави, на думку астрологів, мають енергетику добрих сім'янинів.

Читайте також: Відрізняються тиранією та жорстокістю: топ – 5 негативних чоловічих імен

Ігор

В Ігоря енергетика лідера, який готовий вирішити будь-які проблеми за лічені секунди. До того ж такий чоловік від природи кмітливий - з ним буде легко пережити блекаут. Астрологи називають Ігорів справжніми винахідниками.

Антон

Антон цінує комфортні умови життя, а також уміє думати на майбутнє. У цього чоловіка вдома завжди є запас стратегічних продуктів, свічок, ліхтариків і повербанків. Завдяки завбачливості з Антонами не страшний жоден блекаут. Потужність їхньої енергетики відображається у далекоглядності й впевненості.

Євген

Євген - міцний тил для родини й друзів. Він ніколи не впадатиме у відчай, а навпаки шукатиме варіанти вирішення проблем. Це чоловіче ім'я дарує його власнику сильну енергетику, яка відчувається у його відповідальності за інших.

Раніше "Апостроф" повідомляв про імена найжадібніших чоловіків.