RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Вимотають усі нерви: п'ять імен чоловіків, які створюють купу проблем при розлученні

З деякими чоловіками представницям протилежної статі уживатися складно, а ось розлучатися - взагалі кошмарно.

"Апостроф" пише, чоловіки з якими іменами при розлученні є "тихим жахом".

Володимир

Володимир, на перший погляд, здається спокійним і розважливим, але насправді він легко виходить із себе, погано контролює свої емоції та не йде на компроміси. Від Володимира не варто чекати делікатності, тому щоб зберегти нерви, з ним при шлюборозлучному процесі краще спілкуватися через адвоката.

Читайте також: З ними щастя не побудуєш - топ-3 знаки Зодіаку, з якими неможливо вжитися

Олег

Олег категоричний і жорстокий, завжди впевнений у своїй правоті й відстоюватиме її "до втрати пульсу". Він буде дріб'язковим і мстивим, не поступиться ні в чому, виявляючи просто фантастичний егоїзм.

Артур

Упертий і запальний Артур часто роздмухує з мухи слона. Якщо він упевнений у своїй правоті, його вже не переконати. Розлучення він вважає своєю особистою поразкою, тому маніпулюватиме і влаштовуватиме сцени каяття.

Олександр

Олександр довго збирає негатив і коли вибухає, висловлює все, що в нього накипіло. Він стає агресивним і може в серцях наговорити багато "цікавого". Однак після розлучення досить швидко знаходить нову жінку.

Ігор

Ігор дуже ревнивий і вимогливий до своєї дружини, уразливий і страждає від постійних перепадів настрою. При розлученні він не визнає своїх помилок, налаштовуючи спільних дітей проти колишньої дружини та будуючи підступні плани за її спиною.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, від власників яких імен жінкам потрібно бігти не оглядаючись.