RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

Їм не щастить з жінками: п'ять "проклятих" чоловічих імен

Астрологи, які розповіли про шість імен, що носять альфа-самці, назвали п'ять чоловічих імен, володарів яких жінки обходять стороною. Чоловікам з ім'ям Вадим, Афанасій, Микита, Захар та Мирослав постійно не везе в особистому житті.

Про це повідомляє Ukr.Media.

Читайте також: Легше переживають проблеми: топ-10 чоловічих імен із найсильнішою енергетикою

Вадим

Вадим непостійний та не любить відповідальність. Жінки в його оточенні вважають, що він не хоче серйозних стосунків та не поспішають будувати їх з ним.

Афанасій

Афанасій - незалежна людина, яка має риси нарциса та хоче бути лідером у будь-яких відносинах. Але лідерство Афанасія швидко перетворюється на деспотичність, він не хоче прислухатися до своєї обраниці. Він може поводитися грубо та занадто прямолінійно, а також вважає, що жінка має його обслуговувати.

Микита

Коли Микита обирає для себе ідеальну кандидатуру на місце його дівчини, то він починає полювати на неї, чекати біля її будинку, місця роботи, шпигувати за нею. Він перебільшує з увагою та тим самим відштовхує від себе потенційну половинку.

Захар

Захар є авторитетом для колег та друзів, але не для своєї дівчини. Він більше уваги приділяє саме роботі та друзям, а свою половинку ставить на другий план. Також Захар може бути занадто вимогливим, це теж відштовхує жінок.

Мирослав

Мирослав не йде на компроміси та звик самостійно вирішувати всі питання. Прагнення до незалежності може посунути його половинку зі списку його пріоритетів. Також Мирослав може бути замкнутим та не виносить романтику. Він здається жінкам поверхневим та незацікавленим у стосунках.

Раніше ми розповідали, жінкам з якими іменами не щастить по життю.