RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Легше переживають проблеми: топ-10 чоловічих імен із найсильнішою енергетикою

Експерти назвали чоловічі імена, енергетика яких має величезний вплив на долю, наділяє неймовірною витримкою та силою.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: З ними легше пережити блекаут: названі імена чоловіків

Олександр

Олександри вважаються витривалими. Найдавнішим і найвідомішим носієм цього імені був Олександр Македонський. В останні століття ім'я Олександр користується неймовірною популярністю у багатьох країнах світу. Він здатний протистояти будь-яким мінливості долі і не зламатися. Сила волі Олександра допомагає йому пережити будь-які переживання та проблеми легші за інших. У ньому ідеально поєднуються такі якості, як сталість, прагнення успіху, визначеність та емоційність.

Андрій

Андріїв називають найбільш стриманими та галантними. Вони привабливі, високоінтелектуальні та стримані чоловіки. Хороші манери у них у крові, але вони ніколи не хвалиться своїми достоїнствами і не виставляють себе на сміх п'яними витівками чи гучними виступами. Найчастіше Андрії триматися дещо відокремлено від інших людей і мають невелике коло спілкування. Натомість друзі у них вірні та надійні. У разі потреби такі чоловіки можуть виявити свої найкращі якості та вразити оточуючих наповал.

Віктор

Віктори успішні та заможні. Значення імені, яке трактується як переможець, наділяє його дуже сильною енергетикою. Це різнобічно розвинена особистість, але головною метою чоловіка з таким ім'ям є успішна самореалізація та досягнення фінансового благополуччя. Він прагне до лідерства.

Володимир

Володимири мирні і справедливі. Ім'я зі значенням "володів світом". На думку етимологів, покликання - нести мир та спокій у соціум. Серед чоловіків із таким ім'ям чимало успішних дипломатів та юристів. Їх не цікавить першість у всьому, їм досить просто відчувати твердий ґрунт під ногами та бути впевненими у завтрашньому дні.

Владислав

Владислави представницькі та кмітливі. Сильна енергетика цього імені безпосередньо пов'язана з його значенням, що трактується як "володар слави". Для носіїв імені Владислав дуже важливим є загальне визнання та повага. Вони прагнуть прославитися у різних сферах: у спорті, у творчості, у бізнесі. Чоловіки на ім'я Владислав дуже винахідливі, неординарні та вольові особистості. Вони настільки самодостатні та впевнені в собі люди, що можуть досягти успіху у будь-чому.

Дмитро

Дмитро вважається проникливим та працьовитим. Ім'я наділяє власника тонко розвиненою інтуїцією. Прийнято вважати, що ця якість притаманна лише жінкам, але, виявляється, є й винятки. У чоловіка на ім'я Дмитро унікальний склад розуму та блискучі здібності, що дозволяють досягти успіху в кар'єрі та у сфері фінансів. Такий чоловік цінує та поважає будь-яку працю. Завдяки сильній енергетиці він може досягти успіху абсолютно в будь-якій професії.

Іван

Івани вважаються емоційними та оптимістичними. Носії імені – неймовірно емоційні особистості, саме від настрою багато в чому залежить розвиток будь-якої ситуації чи справи. Провали можуть вивести їх із стану душевної рівноваги та призвести до бурхливого прояву невдоволення. Проте нові перемоги надають їм сил і надихають на нові звершення. Чоловіки радують оточуючих своєю харизмою, почуттям гумору та оптимізмом.

Ігор

Ігор вважається дорослим та доброзичливим. Це сильне чоловіче ім'я давньоруського походження. В історії можна знайти чимало відомих особистостей із таким ім'ям. Ігор навіть у дитинстві поводиться по-дорослому. Він завжди з повагою ставиться до оточуючих і закликає всіх до миру.

Михайло

Михайлів називають душевними і "гнучкими". Вони оточують своїх дам душевним теплом, лагідністю та ніжністю. Саме тому вони мають величезну популярність у жінок. Вони дорослішають і одружуються раніше за інших, та й самореалізуватися їм вдається досить швидко. Чоловіки, названі ім'ям Михайло, не повторюють старих помилок та легко підлаштовуються під будь-які обставини.

Сергій

Сергіїв вважають енергійними та правильними. Чоловіки із таким ім'ям не тільки сильні, а й дуже активні. На них чекає блискуче майбутнє у сфері підприємництва та ділового спілкування. Вони дотримуються правил. Завжди стоять на захисті інтересів рідних та близьких. Сергії мають сильну енергетику з народження.

Раніше "Апостроф" писав про шість імен жінок, які живуть під особливим захистом.