RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Головні невдахи в коханні: три імені жінок, які проведуть 2023 рік на самоті

Існують такі жіночі імена, для власниць яких 2023 рік видасться складним в особистому плані. У рік Чорного водяного кролика в любовних справах чекатимуть невдачі Регіну, Єлизавету та Вероніку.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Найстаранніші мами: п'ять імен жінок, чиї діти виростають розумними

Регіна

Регіна сама спровокує ситуації у 2023 році, які призведуть до того, що залишиться сама. При цьому володарки цього імені не матимуть жодних проблем із чоловічою увагою: охочих пофліртувати та запропонувати серйозні стосунки буде вдосталь. Однак Регіни так заграються, що відчувши над кавалерами владу, захочуть поманіпулювати та використати шанувальників у корисливих цілях. У підсумку - чоловіки розчаруються та відвернуться.

Єлизавета

Єлизаветам, які мріють про свою другу половинку, радять зайнятися собою. Тому що в особистій сфері очікуються одні розчарування. І хоч на шляху періодично виникатимуть відповідні кандидати, міцні стосунки не складуться. Тому, щоб не згаяти час, краще присвятити цей рік саморозвитку. Зовсім не треба впадати у відчай, адже щасливою можна бути не лише у парі з кимось. Якщо Єлизавети розберуться у собі, підтягнуть якісь знання та поправлять здоров'я, у 2024-му на них чекатиме довгоочікуване кохання.

Вероніка

Наступний рік для Вероніки стане періодом випробувань на любовному фронті, вона відчайдушно боротиметься за особисте щастя. Зірки та планети будуть проти цього. Таке сильне бажання мати когось поруч може завести у стосунки із тираном чи аб'юзером. Токсичні відносини можуть перетворити її життя на пекло. Фахівці рекомендують відмовитися від настирного бажання романтики та любовних інтриг. Краще у 2023 році зосередитися на кар'єрі.

Раніше ми писали, жінки з якими іменами часто стають багатодітними матерями.