RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

На вас чекає чудовий рік: чотири знаки Зодіаку, які знайдуть щастя за допомогою Чорного Кролика

Астрологи активно складають прогнози на 2023 рік, який за східним календарем пройде під знаком Чорного Кролика. Вони стверджують, що наступний рік буде сповнений потенціалу для всіх знаків Зодіаку, однак, для деяких виявиться абсолютно дивовижним.

Про це повідомляє Аctualno.

Читайте також: Рік Чорного Кролика стане найгіршим у житті: трьом знака Зодіаку катастрофічно не пощастить у 2023 році

Водолій

Наступний рік запам'ятається Водоліям тим, що вони не боялися ризикувати та робити сміливі вчинки. Вдалий період для кар’єри і розвитку власного бренду. Астрологи рекомендують зосередитися на догляді за собою, варто подумати про режим роботи та відпочинку, зайнятися спортом. Радять проявляти свої творчі пориви, якщо це стосується малювання чи написання творів.

Лев

Леви у 2023 році розважатимуться та насолоджуватимуться життям. Вони шукатимуть нові захоплюючі враження для підняття адреналіну. Астрологи рекомендують більше приділяти часу своїм друзям та родині. Можуть попрацювати над покращенням стосунків із близькими.

Козеріг

Для Козерогів це буде істинно ідеальний рік. Представники цього знаку зосередяться на собі та зроблять кроки для досягнення власних цілей. Зірки радять розвивати важливі відносини з людьми, які приносять їм радість і підтримують амбіції. Ще Козероги мають приділяти час творчим заняттям: писанню, малюванню або відтворенню музики.

Терези

Терези шукатимуть балансу в житті у наступному році. Астрологи рекомендують більше приділити часу своє психічному та фізичному здоров’ю, треба висипатись, добре харчуватись та займатись спортом. Варто попрацювати над розвитком важливих стосунків з іншими. Терези мають щодня приділяти трохи часу розслабленню. Народженим під цим знаком вдасться насолодитися життям.

Раніше "Апостроф" розповідав, чоловіки якихось п'яти знаків Зодіаку завжди при грошах.